GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταύρος Κοντονής : Όλα ψεύδη, ποτέ δεν πήγα σε λαϊκά δικαστήρια

Ψευδή και ανακριβή χαρακτηρίζει ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής, δημοσιεύματα του ηλε...


Ψευδή και ανακριβή χαρακτηρίζει ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής, δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου για δήθεν συμμετοχή του σε "λαϊκό δικαστήριο".

Η επίμαχη φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

"Σε αρκετές ιστοσελίδες τις τελευταίες ημέρες εμφανίζομαι ως συμμετέχων σε “δικαστήριο”, το οποίο δικάζει είτε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Κλίντον, είτε τον ιμπεριαλισμό και μάλιστα σε εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος το 1999. Παρατίθεται δε φωτογραφία μου στην οποία εμφανίζομαι με τον ηθοποιό Κώστα Καζάκο.

Τα ανωτέρω είναι τελείως ψευδή και ανακριβή διότι ουδέποτε συμμετείχα σε παρόμοιες εκδηλώσεις, το περιεχόμενο των οποίων αφήνω ασχολίαστο, η δε φωτογραφία έχει ληφθεί το 2000 στο Δημαρχείο Πύργου Ηλείας σε συνέντευξη Τύπου στην οποία συμμετείχα.

Ελπίζω η διαστρέβλωση και η παραπληροφόρηση να σταματήσει εδώ" αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπ. Δικαιοσύνης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση