Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

  Αστάθεια στη Βαλτική προκαλεί ο Τραμπ


  Η Λιθουανία έχει προειδοποιήσει ότι ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, μπορεί να δοκιμάσει το ΝΑΤΟ τις εβδομάδες πριν αναλάβει Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ.

  Ο υπουργός Εξωτερικών της, Λίνας Λινκεβίτσιους, είπε ότι «φοβήθηκε πολύ» για τις χώρες της Βαλτικής, καθώς και για το Χαλέπι. Η προβληματική μετάβαση του Ντόναλντ Τραμπ στην Αμερικανική προεδρία, παρακολουθείται προσεκτικά από τις χώρες της Βαλτικής.

  Η Λιθουανία πιστεύει πως οι ρωσικές προθέσεις δικαιολογούνται από τη γεωγραφία και την ιστορία της. Όντας κάποτε μέρος της Σοβιετικής Ένωσης, είναι τώρα μέλος τόσο του ΝΑΤΟ όσο και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έχει χερσαία σύνορα με τον Ρωσικό θύλακα του Καλίνινγκραντ στη Βαλτική Θάλασσα.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 18 Νοε 2016, 6:13:00 μ.μ.

  Γιατί ο ΣΚΑΙ πλήρωσε την άδεια του τόσο χαμηλά 43,6 εκατ. ευρώ. σε σχέση με τους άλλους Βαγγέλη Μαρινάκη έναντι 73,9 εκατ. ευρώ, τον Θοδωρή Κυριακού του ΑΝΤ1 έναντι 75,9 εκατ. ευρώ, τον Χρήστο Καλογρίτσα με 52,6 εκατ. ευρώ?
  Διότι ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο ΣΚΑΙ και η ΜΕΓΆΛΗ απήχηση των πολιτικών - ενημερωτικών του εκπομπών εκεί ήθελε να βάλει χέρι…..
  Διότι έτσι πουλήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και όποιος έχει μάτια και αυτιά ανοικτά μπορεί άνετα να το διαπιστώσει ακριβέστατα.
  Πλέον ΟΛΕΣ οι πολιτικές – ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΙ πρωί μεσημέρι βράδυ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ειδήσεις, μαγκαζίνο κλπ αποπνέουν άρωμα ΣΥΡΙΖΑ αλλά τόσο αηδιαστικά που είναι να λυπάσαι τους παρουσιαστές ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!!! Αλλά και ντροπή τους που ένας αρκετά και κατά κάθε καλόπιστο πολίτη ανεξάρτητος προς όλους σταθμός, και με την δική τους συνεισφορά, κατάντησε φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ και αυτοί μένουν εκεί και δεν τα βροοντούν κάτω και να φύγουν!!!!
  ΤΟΣΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!!
  ( Σπύρος Καλογήρου, είναι πολλά τα λεφτά Άρη…)
  ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!
  Μερικές φορές τους επιβλέπει και γκαουλάιτερ από την Αυγή……

  Item Reviewed: Αστάθεια στη Βαλτική προκαλεί ο Τραμπ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr