GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το παράπονο του Λεβέντη που δεν κλήθηκε στο δείπνο για τον Ομπάμα

Την απορία της για το γεγονός ότι στις εκδηλώσεις και στο δείπνο προς τιμήν του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα αποκλείστηκαν οι πολι...


Την απορία της για το γεγονός ότι στις εκδηλώσεις και στο δείπνο προς τιμήν του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα αποκλείστηκαν οι πολιτικοί αρχηγοί, πλην του κ. Μητσοτάκη, ενώ αντιθέτως εκλήθησαν πρώην πρωθυπουργοί, πρεσβευτές και πρυτάνεις ανωτάτων ιδρυμάτων, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.
«Διερωτόμαστε γιατί τα υπόλοιπα κόμματα τηρούν σιωπή», τονίζει η Ένωση Κεντρώων, επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση «θεωρεί ότι παρουσιάζεται ενωμένος ο πολιτικός κόσμος της χώρας, όταν αποκλείονται αρχηγοί πολιτικών κομμάτων».

«Η δικαιολογία που προτάσσεται από επίσημα κυβερνητικά χείλη, ότι είναι επίσκεψη εργασίας και όχι επίσημη επίσκεψη, δεν στέκει, την ώρα που καλούνται πρόσωπα που καμία επιρροή δεν έχουν στην κοινωνία και που πρωταγωνίσθησαν σε ένα παρελθόν που μας έφερε την πτώχευση», καταλήγει η Ένωση Κεντρώων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση