GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσουχτερό πρόστιμο στον ΠΑΟΚ για τη φωτοβολίδα στο ματς με την ΑΕΚ

Βαθιά το χέρι στην τσέπη βάζει, όπως αναμενόταν, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.  Πιο συγκεκριμένα, ο «...


Βαθιά το χέρι στην τσέπη βάζει, όπως αναμενόταν, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. 

Πιο συγκεκριμένα, ο «δικέφαλος του βορρά» καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 29.000 ευρώ για την φωτοβολίδα ευθείας βολής που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας. 

Από ‘κει και πέρα, πρόστιμο της τάξεως των 5.000 ευρώ επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό, με αφορμή τη συμπεριφορά του κόσμου του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή, ενώ αναβολή πήρε η υπόθεση του Ατρόμητου και του Γιώργου Σπανού. Υπενθυμίζεται πως ο ιδιοκτήτης των Περιστεριωτών απειλείται ακόμα και με 3χρονη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, λόγω εξύβρισης προς τους διαιτητές, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. 

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 9ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 30/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 30/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2032/16/2145734 από 31/10/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ. 

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 30/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 31/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 3592/16/2145745 από 25/10/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, και σε συνδυασμό με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι εννέα χιλιάδων ευρώ. 

*Η υπόθεση ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - Γ ΣΠΑΝΟΣ αναβλήθηκε.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση