GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΜΥ: Ακραία καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες

Ραγδαία μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από απόψε σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε η ΕΜΥ. Η επιδείνωση του καιρού ...


Ραγδαία μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από απόψε σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε η ΕΜΥ. Η επιδείνωση του καιρού θα ξεκινήσει από τα βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες (οι οποίες πιθανώς θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις) και τους θυελλώδεις άνεμους (6 με 8 και πιθανώς πρόσκαιρα 9 μποφόρ).
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
1. Τρίτη (08-11-2016)
Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική και η κεντρική Στερεά, η βορειοδυτική Πελοπόννησος και πρόσκαιρα στην αρχή της ημέρας η δυτική και κεντρική Μακεδονία και από το απόγευμα η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη.
2. Τέταρτη (09-11-2016)
Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική και η κεντρική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, η Μακεδονία, η Θράκη και από το μεσημέρι σταδιακά και η υπόλοιπη χωρά.
Παρά τη βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ της Τετάρτης και από τα δυτικά, η Θράκη, τα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα πιθανώς θα επηρεάζονται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (10-11-2016).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση