Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

  Τζανακόπουλος: Ακόμα και η ΝΔ αναγκάστηκε να υποχωρήσει...


  Αποφασιστικό βήμα για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου «μετά από 27 ολόκληρα χρόνια παραθεσμικής και ασύδοτης λειτουργίας των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών» χαρακτήρισε την απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής για τη συγκρότηση του ΕΣΡ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

  «Ακόμη και η ΝΔ μετά την γενική κατακραυγή – η οποία αποτυπώθηκε και σε πρόσφατες μετρήσεις της κοινής γνώμης – αναγκάστηκε να υποχωρήσει και να επιστρέψει στην νομιμότητα», σχολίασε ο κ. Τζανακόπουλος, προσθέτοντας: «Έπραξε, έστω και τώρα, αυτό που όφειλε να έχει πράξει από την πρώτη στιγμή τηρώντας τη συνταγματική της υποχρέωση».

  Όπως σημείωσε, το νέο ΕΣΡ αναλαμβάνει τώρα ένα βαρύ καθήκον: Να διεξάγει και να ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατόν το διαγωνισμό για τις ραδιοτηλεοπτικές άδειες εφαρμόζοντας το νόμο 4337/2015.

  «Η στήριξη όλων των πολιτικών κομμάτων σε αυτό το δύσκολο έργο είναι απαραίτητη. Η Ελλάδα αξίζει επιτέλους να βγει από τη σκοτεινή περίοδο της κυριαρχίας των διαπλεκόμενων συμφερόντων και να περάσει στην εποχή της διαφάνειας και της απαρέγκλιτης τήρησης της νομιμότητας.Η ελληνική κυβέρνηση είναι και θα παραμείνει αρωγός του ΕΣΡ σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια», κατέληξε ο κ. Τζανακόπουλος.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Τζανακόπουλος: Ακόμα και η ΝΔ αναγκάστηκε να υποχωρήσει... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr