Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

  Ζουράρις: Να δημιουργηθούν πολλά τζαμιά στην Ελλάδα!


  Την ανασύσταση των βιβλίων της γλώσσας στο γυμνάσιο και το Λύκειο εξετάζει ο νέος υφυπουργός παιδείας Κώστας Ζουράρις.
  Μιλώντας στον North 98 ο κ. Ζουράρις δηλώνει πως είναι κομμουνιστής, αριστερός και χριστιανός ορθόδοξος, αλλά τάσσεται υπέρ της δημιουργίας πολλών τεμένων στην Ελλάδα για να εκδηλώνουν τα θρησκευτικά τους αισθήματα οι πρόσφυγες που θα μείνουν στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είπε έχει 1700% επιπλέον πρόσφυγες πάνω από την Τσεχία και την Βουλγαρία.
  Ο κ. Ζουράρις χωρίς ακόμη να υπογραφούν οι αρμοδιότητες του στο ΦΕΚ, ήδη όπως είπε ασχολείται με την ανασύσταση των βιβλίων του δημοτικού και του γυμνασίου της διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας. «Εχω ζητήσει από τους δασκάλους και τους καθηγητές να μου στείλουν τι δεν πήγε καλά στην προηγούμενου εκπαιδευτική μεταρρύθμιση».
  Τέλος, ερωτηθείς για τη διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών , απάντησε πως η διδασκαλία της αρχαίας γλώσσας από τα νήπια και τα δημοτικά για την ώρα είναι δύσκολη, ωστόσο εκείνο που επεξεργάζονται είναι η πρόταση του καθηγητή κ. Καζάζη που θα επιτρέπει στη βάσει εθελοντικής παρουσίας παιδιών της Α και Β γυμνασίου και λυκείου να δημιουργηθούν τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας αρχαίων ελληνικών ώστε σε μερικά χρόνια να έχουμε μια βάση 100 χιλιάδων ανθρώπων που μιλάνε και γράφουν την αρχαία ελληνική. Ξεκαθάρισε ωστόσο πως το μάθημα δεν θα περιλαμβάνεται στην ύλη της υπόλοιπης διδακτικής διαδικασίας.
  Πηγή thestival.gr 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 22 Νοε 2016, 9:06:00 μ.μ.

  Αλήτη Ζουράρι το Αγγλικό Ναυαρχείο πριν λίγα χρόνια επέβαλε στα στελέχη του να μάθουν Αρχαία Ελληνικά με σκοπό όπως ανέφερε το σχετικό έγγραφο να αποκτήσουν ευρήτητα πνεύματος, και εσύ θα τα αποκλείσεις από κανονική διδασκαλία στα Ελληνικά σχολεία? ΑΛΗΤΗ!
  Πριν λίγους μήνες σε δημοψήφισμα μεταξύ μαθυτών στην Γαλία τα Αρχαία Ελληνικά επιλέχθηκαν με συντριπτική πλειοψηφεία ως δεύτερη διδασκόμενη γλώσσα ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!

  Η Γερμανική γλώσσα διατηρεί ως ιερό κείμενο την Αρχαία Ελληνική Γραμματική όπως την χειρίστηκε ο Λούθηρος το 1520 προκειμένου να μεταφράσει την Βίβλο σε μια γλώσσα την Γερμανική η οποία δεν είχε γραπτούς γραμματικούς κανόνες, και είναι θαυμαστά τα πνευματικά και τεχνολογικά επιτεύγματα των Γερμανών τα οποια έχουν στηριχθεί στην Παιδεία τους, ΑΛΗΤΗ!

  ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!ΑΛΗΤΗ! ΑΛΗΤΗ!

  Item Reviewed: Ζουράρις: Να δημιουργηθούν πολλά τζαμιά στην Ελλάδα! Rating: 5 Reviewed By: Press- gr