GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζήτησε βοήθεια στο ίντερνετ για να ανοίξει ντουλάπι με πεσμένα πιάτα – Δείτε τι της απάντησαν - ΦΩΤΟ

Το να ζητάς από άγνωστο κόσμο να σε βοηθήσει μέσω του διαδικτύου με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, αποτελεί στις μέρες μας συνηθισμένο ...


Το να ζητάς από άγνωστο κόσμο να σε βοηθήσει μέσω του διαδικτύου με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, αποτελεί στις μέρες μας συνηθισμένο φαινόμενο.

Έτσι, μια μητέρα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την παρακάτω φωτογραφία, ζητώντας από τον κόσμο να τη βοηθήσει να βρει έναν τρόπο να ανοίξει το ντουλάπι της, χωρίς να σπάσουν τα πιάτα της.

Λίγο αργότερα, τα σχόλια με τις προτάσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή. Κάποιες ήταν πρακτικές, ενώ άλλες είχαν δόση χιούμορ.

Δείτε τα σχόλια:

«Βάλε ελληνική μουσική. Χόρεψε και άνοιξε το ντουλάπι».

«Γείρε πρώτα το ντουλάπι προς τα πίσω και μετά άνοιξέ το».

«Στρώσε χοντρές κουβέρτες στο πάτωμα πριν ανοίξεις το ντουλάπι ή ζήτησε από κάποιον να κατά σφιχτά μια κουβέρτα από κάτω και να πιάνει τα πιάτα».

«Σπάσε ένα τζάμι της πόρτας του ντουλαπιού και βγάλε τα μπολ από εκεί».

«Πούλησέ το σε ένα μουσείο και ονόμασέ το “Παγωμένο στο Χρόνο”».

«Κόλλησε το πορτάκι του ντουλαπιού με ταινία και άστο εκεί για να το αναλάβουν τα εγγόνια σου. Ή κράτα το ως μελλοντική προίκα για την κόρη σου».

«Χτίσε ένα πανομοιότυπο σπίτι δίπλα στο ήδη υπάρχον σπίτι σου με μόνη διαφορά τα πιάτα στο ντουλάπι να είναι στη θέση τους. Έπειτα διέγραψε το παλιό σπίτι».

«Πλημμύρισε το σπίτι και έπειτα άνοιξε το ντουλάπι χωρίς κανένα ρίσκο!».

«Πήγαινε στο Kamar-Taj, βρες τον Αρχαίο, γίνε μάγος, βρες το Μάτι του Αγκαμότο, γύρνα πίσω ή πάγωσε το χρόνο, φτιάξε τη θέση των πιάτων και είσαι έτοιμη!».

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση