Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

  ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ! Κάτοικοι στην Ειδομένη ύψωσαν τη σημαία της χούντας...

  Φτάνοντας στην Ειδομένη τώρα πια τίποτα δε θυμίζει ότι αυτό το μικρό κομμάτι ελληνικής γης έγινε το χωριό – σύμβολο του προσφυγικού δράματος. Το μονοπάτι από το οποίο πέρασαν σχεδόν 1.000.000 πρόσφυγες και μετανάστες είναι άδειο και το μόνο που έχει απομείνει είναι οι συρμάτινοι φράχτες που στήθηκαν.
  Εντύπωση όμως προκαλεί ότι μετά την εκκένωση του καταυλισμού στην Ειδομένη κάποιοι κάτοικοι «σήκωσαν» σημαίες της χούντας στην είσοδο του χωριού. Η σημαία που γράφει “ζήτω η 21η Απριλίου” κυματίζει στα δύο πρώτα σπίτια που συναντά κάποιος όταν φτάνει στην Ειδομένη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 19 Νοε 2016, 1:33:00 π.μ.

  Ντροπή και αίσχος, υψώνουν σημαία της ΧΟΥΝΤΑΣ..Δεν θέλω να πιστεύω ότι έτσι είναι οι πιο πολλοί κάτοικοι ..

  Οι φασίστες χουντικοί ήταν είναι και θα είναι μια κάστα [ανθρώπων] που μια ζωή είναι ζήτουλες, χωρίς έλεγχο ζητούν επιδόματα, ζητούν αγροτικές αποζημίωσης, ζητούν μαϊμού επιδοτήσεις, ζητούν επιδόματα αν κάνουν παιδιά, δηλαδή να τα ζουν άλλοι όχι αυτοί , ζητούν και κλαίνε να τους δώσουν ενεργεία επιδοτούμενη ο Τσίπρας, η ο Μητσοτάκης, η δεν ξέρω ποιος..να μην πληρώνουν ΤΊΠΟΤΑ κ.τ.λ ΚΑΙ αν αν δεν τους κάνουν τα χατίρια ΤΣΟΥΠ σηκώνουν της σημαίες του ΦΑΣΙΣΜΟΎ και να είχαν ταλέντο οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ του σήμερα να πεις τους παραπλάνησαν αλλά ο ΚΑΙΑΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ είναι τα πρότυπα τους;;; Και όμως συμπατριώτες ΕΊΝΑΙ!!!

  Πιστεύω τα νέα παιδιά να βάλουν το μυαλό τους και να σκεφτούν για το μέλλον τους .. και να αποφεύγουν τους ντοπαρισμένους Σφίχτες που έχουν όνειρο να γίνουν μπράβοι, ρουφιάνοι,η φουσκωτοί σε κάποιο πλούσιο η βουλευτή τους....

  Παιδιά μου μορφωθείτε, κυνηγήστε την νέα εποχή με το ταλέντο σας και το μυαλό σας..Αυτοί είναι φασίστες τους αρέσουν οι στολές τα γαλόνια και τα κάπελα... και επειδή δεν είχαν το μυαλό να τα αποκτήσουν με μόρφωση [για να μην παρεξηγηθώ με τους ανθρώπους που υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας] το κάνουν στο εσωτερικό τους κόσμο ζουν την φαντασία τους για αυτό Υπερασπίζονται τους ένστολους με ΠΑΘΟΣ...Αν θα τους πεις ότι το πυρίτιο κάνει 13 ευρώ ο τόνος και μπορούμε να φτιάξουμε ΕΡΓΑΛΕΊΑ για ενέργεια, η από την υγρασία της ατμόσφαιρας θα σε κοίταζαν σαν ηλίθιοι....

  Μούτζουκας Τηλέμαχος..

  Item Reviewed: ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ! Κάτοικοι στην Ειδομένη ύψωσαν τη σημαία της χούντας... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr