GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσιογραφική αλητεία, ή έμμισθη δημοσιογραφική πορνεία;

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας http://nikosklitsikas.gr/ Καλό είναι οι ασχολούμενοι ή απασχολούμενοι με τη δημοσιογραφία - όσοι δεν είν...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Καλό είναι οι ασχολούμενοι ή απασχολούμενοι με τη δημοσιογραφία -όσοι δεν είναι σε...
έμμισθη διατεταγμένη Υπηρεσία-, "ν' ανοίγουν πρώτα τα μάτια τους και κατόπιν το στόμα τους".
Η βαριά ήττα της λεγόμενης "αραβικής άνοιξης" στη Συρία, με τίμημα περισσότερους από 250.000 μάρτυρες του λαού της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου και έξι χρόνια μιας χυδαίας ιμπεριαλιστικής επίθεσης με χιλιάδες μισθοφόρους αποκεφαλιστές από 85 χώρες του κόσμου, αναδιαρθρώνει τα σχέδια των ιμπεριαλιστών, που καταφεύγουν στη γνωστή και δοκιμασμένη επιχείρηση Stay Behind (Operation Gladio and NATO's Stay-Behind) και που δυστυχώς όλα δείχνουν πως στην πατρίδα μας έχουν ανατεθεί συγκεκριμένα "καθήκοντα": Η Ελλάδα θα είναι η βάση των τρομοκρατών για την ανατροπή Άσαντ!
Η επιχείρηση Stay Behind έχει ως βασικό εργαλείο την προπαγάνδα και η "εξυπηρέτηση" γίνεται με την κατευθυνόμενη δημοσιογραφία και τους δημοσιογράφους των payrolls.
Οι ηρωικοί εθελοντές της ΜΚΟ οργάνωσης "white helmets" (Λευκά Κράνη) διασώζουν τη ζωή ενός άμαχου αθώου πολίτη της Συρίας, που παραμένει βαριά τραυματισμένος μετά από τους δολοφονικούς βομβαρδισμούς των κακών Ρώσων και του αιμοσταγή δικτάτορα Άσαντ.
Το σχετικό βίντεο (το βλέπουμε παρακάτω) ΄σάρωσε΄ κάθε προσδοκία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τηλεοπτικούς σταθμούς και οι "δημοσιογραφικές" γραφίδες έχυσαν άφθονο μελάνι για να ενημερώσουν τη διεθνή κοινή γνώμη για τους εγκληματίες της νόμιμης και δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης της Συρίας, που βομβαρδίζει αμάχους στο Χαλέπι.
Μόνον που ο "διασωθείς Σύρος πολίτης", δεν ήταν τόσο άμαχος πολίτης, αλλά και δεν ήταν καθόλου τραυματισμένος. Είναι ένας απλός μισθοφόρος-φονιάς του λεγόμενου "ελεύθερου συριακού στρατού", της τρομοκρατικής οργάνωσης που στηρίζουν οι ΗΠΑ, η Ε.Ε., το Ισραήλ, η Τουρκία, Κατάρ και Σαουδική Αραβία, που στη φωτογραφία τον βλέπουμε με τα σύμβολα των τρομοκρατών (3 κόκκινα στερια), αλλά και χαμογελαστό μαζί με τους "εθελοντές διασώστες" της
"white helmets. Ο τρομοκράτης πρόσφερε και υπηρεσίες υποκριτικής στο σκηνοθετημένο βίντεο.
Αφού ολοκλήρωσαν τη σκηνοθεσία της "διάσωσης", δεν δίστασαν να τραβήξουν και την καθιερωμένη selfie, ώστε να αυξηθεί και το παραδάκι: "Γιατί όχι; Είμαστε οι μυθικοί αντάρτες του μισθοφορικού στρατού FSA, υποστηριζόμενοι από ΗΠΑ, Ε.Ε., Τουρκία, Ισραήλ...".
Έχουμε μια συνέχεια του γνωστού σεναρίου συγκάλυψης των τρομοκρατών, όπως αυτό: Από τον μικρό Αϋλάν... στον μικρό Ομράν... η αλήθεια!
Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, ξεδοντιασμένος πολιτικά και στρατιωτικά πρώην "πλανητάρχης", ομολόγησε από τη Λίμα του Περού την ήττα της πολιτικής Ομπάμα-Κλίντον, δηλαδή την δημιουργία νέων τρομοκρατικών οργανώσεων (όπως η Αλ Κάιντα στο Αφγανιστάν), ώστε να επικρατήσει η "αραβική άνοιξη made in USA": «Από τη στιγμή που Ρωσία και Ιράν έλαβαν την απόφαση να υποστηρίξουν τον Άσαντ στην αεροπορική βάρβαρη επιχείρησή του (…) ήταν δύσκολο να υπάρξει ένας τρόπος για την μετριοπαθή αντιπολίτευση την να διατηρήσει τις θέσεις της για πολύ καιρό...».
Είχαμε επισημάνει: Η ήττα της δύσης στη Συρία και το τέλος της "αραβικής άνοιξης", που δεν κατόρθωσε να υποδουλώσει το Συριακό λαό (Προκαλούν οι ΗΠΑ στη Συρία... Ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη...), σε συνάρτηση με την σαφή για όλους κι όχι μόνον για τους στρατιωτικούς αναλυτές, υπεροπλία της Ρωσίας, οδηγούν τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση σε επανασχεδιασμό της πολιτικής τους...
Ο πρόεδρος Τράμπ, ως από μηχανής θεός θα σώσει και στη Συρία το κύρος των ΗΠΑ. Η ολοκληρωτική στρατιωτική υπεροπλία της Ρωσίας κι οι νέες της συμμαχίες δεν θα εμφανιστούν ως ήττα, τόσο στην αμερικανική κοινή γνώμη, όσο και στις ΝΑΤΟϊκές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά ως μια νέα πολιτική στις αμερικανορωσικές σχέσεις.
Η επιχείρηση εμπορίου ανθρώπινης σάρκας... με κέρδη δισεκατομμυρίων θα συνεχιστεί κι αυτή η μπίζνα θα τροφοδοτεί με μαύρο πολιτικό χρήμα -Ευρωπαίων φορολογούμενων πολιτών- τις "ανθρωπιστικές" ΜΚΟ των κυβερνήσεων χωρών φιλοξενίας των ηττημένων μισθοφόρων.
Η ισλαμοφοβία -όταν την Αλ Κάιντα και τις σημερινές τρομοκρατικές οργανώσεις δημιούργησε η δύση- θα γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από την ακροδεξιά, ώστε να ταυτίζουμε όσους τυχόν αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση και τα σχέδια της νέας τάξης.
Οι "αριστερίστικες" οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς είναι ελεγχόμενες από τα ταμεία Σόρος και στην πρώτη γραμμή δίνουν τους αγώνες για "ανοιχτά σύνορα", οργανώνοντας τους τρομοκράτες στα στρατόπεδα ψυχών.
Οι κεντροαριστερές και κεντροδεξιές κυβερνήσεις χωρών "φιλοξενίας", είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος κι η "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια" φροντίζει γι' αυτό: Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία...
Και... φυσικά τα ΜΜΕ κι η δημοσιογραφία αναλαμβάνει την προπαγάνδα!
Όμως, λογαριασμοί χωρίς τον "ξενοδόχο", που δεν είναι άλλος από τον λαό της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που δεν εγκατέλειψε ποτέ την Κύπρο μας και πάντα τάχθηκε εναντίον της τουρκικής κατοχής σε όλα τα διεθνή φόρα. Η Συρία που μας στάθηκε δίπλα ως αδελφός λαός εκείνο τον Μάρτη και δεν ξεχνούν όλοι σ' αυτό τον τόπο: Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»! 

Η Συρία θα νικήσει!


* Ακολουθεί το κατάπτυστο σκηνοθετημένο βίντεο της οργάνωσης των μυστικών υπηρεσιών της δύσης με ηθοποιούς γνωστούς τρομοκράτες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση