GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εθνική Ελλάδας: «Δύναμη» από τον ΟΠΑΠ για το μεγάλο ματς με τη Βοσνία

Οι διεθνείς με τους Ντάμιαν Κόουπ, Διευθύνοντα Σύμβουλο ΟΠΑΠ, Οδυσσέα Χριστοφόρου, Chief Corporate Affairs Officer του ΟΠΑΠ και τον B...


Οι διεθνείς με τους Ντάμιαν Κόουπ, Διευθύνοντα Σύμβουλο ΟΠΑΠ, Οδυσσέα Χριστοφόρου, Chief Corporate Affairs Officer του ΟΠΑΠ και τον Brand Communication and Sponsorship Director του ΟΠΑΠ, Πάνο Μπόλλα

Να ανοίξει τον δρόμο για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 θέλει η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 (21:45) στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». 

Λίγες μόλις ημέρες πριν από τον σημαντικό αγώνα στον δρόμο για το Μουντιάλ της Ρωσίας, ο προπονητής Μίκαελ Σκίμπε και οι παίκτες του έκαναν μία στάση στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, του μεγάλου χορηγού της Εθνικής Ομάδας.  

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΟΠΑΠ ευχήθηκαν καλή επιτυχία και δύναμη στην ομάδα, στην προσπάθεια της για πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.   

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Damian Cope τόνισε πως ο ΟΠΑΠ στέκεται δίπλα στην Εθνική Ομάδα πολλά χρόνια ως μέγας χορηγός και ευχήθηκε καλή τύχη στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής.   

Οι παίκτες της Εθνικής Γ. Γιαννιώτας, Δ. Διαμαντάκος, Δ. Κυριακίδης, Π. Μάνταλος, Μ. Οικονόμου και Κ. Σταφυλίδης φωτογραφήθηκαν με την οικογένεια του ΟΠΑΠ, υπέγραψαν μπάλες ποδοσφαίρου και έδειξαν έτοιμοι για τον μεγάλο αγώνα.   

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται την Κυριακή 13 Νοεμβρίου τη Βοσνία με στόχο να πετύχει την τέταρτη νίκη της στον 8ο όμιλο των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Ελλάδα ισοβαθμεί στην 1η θέση με το Βέλγιο (9 βαθμοί) ενώ η Βοσνία μετρά δύο νίκες και μία ήττα.  

Η πρώτη ομάδα του ομίλου προκρίνεται απευθείας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενώ οι 8 καλύτερες δεύτερες των 9 ομίλων δίνουν αγώνες μπαράζ για 4 ακόμη εισιτήρια.  

Πάνω από 100 στοιχηματικές επιλογές στο «Πάμε Στοίχημα»!  

Για το κρίσιμο ματς της Εθνικής ομάδας με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, ο ΟΠΑΠ προσφέρει στους παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» πάνω από 100 στοιχηματικές επιλογές!   

Πολλά είναι τα ειδικά στοιχήματα, ανάμεσά τους και αυτά για την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τα κόρνερ, τα οφσάιντ, τα πλάγια άουτ, τα goal kick, τα πέναλτι, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, το συνδυασμό του τελικού αποτελέσματος με under-over 2,5 και goal/no goal, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, το ακριβές σκορ 1ου και 2ου ημιχρόνου.

Η προωθητική ενέργεια Mega Booster του ΟΠΑΠ ισχύει και στους αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ – συμπεριλαμβανομένου του αγώνα της Ελλάδας με την Βοσνία – προσφέροντας στους παίκτες αυξημένα κέρδη από 5% έως 100%!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση