GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απαντούν στον πρόεδρo του ΚΕΕΛΠΝΟ οι εργαζόμενοι...

"ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ" αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωμαατείο Εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ απαντώντας στον πρόεδρό του. Αναλυτικά η...




"ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ" αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωμαατείο Εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ απαντώντας στον πρόεδρό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
23 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΡΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ

Η χθεσινή συγκλονιστική και μαζική εκδήλωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης του Σωματείου Εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ σε απολύτως άδικα διωκόμενο συνάδελφό μας από τον Πρόεδρο ΔΣ κ. Ρόζενμπεργκ προκάλεσε την παντελή έλλειψη ψυχραιμίας από μέρους του, καθώς σήμερα το πρωί σε μία πρωτοφανή κίνηση μοίραζε ο ΙΔΙΟΣ ανακοίνωση του στους υπαλλήλους με την συνοδεία υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης.

Επί των συκοφαντιών της ανακοίνωσης του κ. Ρόζενμπεργκ,το Σωματείο απαντά:

1)Η στενή «συνεργάτιδα» του κ. Ρόζενμπεργκ, από τα χρόνια του Πανεπιστημίου,σε καμία περίπτωση δεν εκπροσωπεί το Δ.Σ του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.Το ότι η συνεργάτιδα του Προέδρου διορίζεται για δεύτερη φορά ως μετακλητή υπάλληλοςσε πολιτικά γραφεία υπουργών (καθώς ο πρώτος της διορισμός ακυρώθηκε συνεπεία της παράτυπης παρουσίας της στο χώρο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ )αποτελεί αντικείμενο ήδη εν εξελίξει εισαγγελικής διερεύνησης.

2) Οι αναφορές του Προέδρου κ. Ρόζενμπεργκ τόσο σε ελεγκτικές διαδικασίες (λ.χ. πρόσφατος έλεγχος ΣΕΥΥΠ για τον οποίο καμία απολύτως κατηγορία -ποινική δίωξη-, σε κανένα απολύτως πρόσωπο δεν έχει προσωποποιηθεί) αλλά και σε τυχόν δικαστικές εκκρεμότητες αποτελούν ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.

Να θυμίσουμε στον Πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ ότι σε όλα τα ευνομούμενα Κράτη οι εξουσίες είναι ΔΙΑΚΡΙΤΕΣ και ο ίδιοςδεν είναιούτε δικαστής ούτε ελεγκτής αλλά είναι Νόμιμος Εκπρόσωπος του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Επιπλέον να του υπενθυμίσουμε ότι ως Νόμιμος Εκπρόσωπος του ΚΕΕΛΠΝΟ έχει την ευθύνη για την προάσπιση του Οργανισμού από συκοφαντικές δυσφημίσεις και είναι το λιγότερο ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ο ίδιος να συκοφαντεί και να δυσφημίζει τον Οργανισμό που εκπροσωπεί.

3)Όσον αφορά στον έλεγχο που τελεί σε εξέλιξη από το ΣΔΟΕ, δεν τον γνωρίζουμε, δεν οφείλουμε να τον γνωρίζουμε, δεν μας κοινοποιήθηκε και δεν εμπλεκόμαστε.Ο κύριος Ρόζενμπεργκ θα κληθεί να αποδείξει τους ισχυρισμούς του στην Δικαιοσύνη, αλλιώς θα κατηγορηθεί ως κοινός συκοφάντης.

Επαναλαμβάνουμε την σταθερή και αταλάντευτη θέση μας για πλήρη διερεύνηση των πάντων. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥΣ. Αυτό αφορά φυσικά και τον ίδιο τον κύριο Ρόζενμπεργκ, τις πράξεις και παραλείψεις του οποίου ήδη διερευνά η Δικαιοσύνη…

4)Όσον αφορά στην έκθεση του ΓΛΚ, οι ελεγκτές του, ουδόλως καταλογίζουν παρανομίες σε οποιονδήποτε, καθώς οι προτάσεις τους αφορούν σε προσαρμογή στο νέο κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας του ΚΕΕΛΠΝΟ, εκτός και αν ο Πρόεδρος και πάλι αναφέρεταιστα νόμιμα επιδόματά θέσης ευθύνης των υπαλλήλων,χρησιμοποιώντας για αυτά τον όρο «παράνομα» , οπότε για ακόμη μια φορά φάσκει και αντιφάσκει στις δήθεν «υποσχέσεις» του.

5) Οι «διορισμοί» (στην πραγματικότητα νόμιμα δελτία παροχής υπηρεσιών ιατρών, νοσηλευτών και ψυχολόγων) στους οποίους -διχαστικά και με ξεχασμένα από χρόνια νοήματα και γονίδια εμφυλίου-αναφέρεται ο κ. Ρόζενμπεργκ με τον ασύλληπτο όρο «δικά μας παιδιά», έλαβαν τόπο επί Υπουργίας των κκ Κουρουμπλή, Ξανθού και Πολάκη βάση αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου που ελήφθησαν κατά τα έτη 2015- 2016 (πολλές αποφάσεις φέρουν την υπογραφή και σημερινών μελών του ΔΣ).

Εμείς δεν ξεχωρίσαμε και δεν θα ξεχωρίσουμε ΠΟΤΕ «δικά μας και δικά σας παιδιά» ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, χαμηλόμισθοι και με αξιοπρέπεια και είναι ανεπίτρεπτο το ότι συνάδελφοι μας σήμερα στοχοποιούνται με τέτοιο απαράδεκτο τρόπο αποκλειστικώς από τον Πρόεδρο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. κ. Ρόζενμπεργκ

6)Για την αναφορά του Προέδρου ότι πρέπει για κάποιο λόγο να του πιστωθεί «καλοπιστία» επειδή καταβάλλονται ανελλιπώς οι μισθοί μας και οι υπερωρίες μας, ωσάν τούτο να αποτελεί χαριστική εκ της Διοικήσεως ενέργεια, πραγματικά θα την αφήσουμε ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ…

7)Όσο αφορά την επίκληση του για την διατήρηση των θέσεων εργασίας μας εδώ ΓΕΛΑΜΕ,καθώς ο κ. Ρόζενμπεργκ είναι αυτός που: (Α) 7 μήνες σκόπιμα έχει αποκλείσει τους εργαζομένους από την διαβούλευση για το Νέο Οργανόγραμμα, (Β) αρνείται να διαβεβαιώσει όπως του ζητάμε την κατοχύρωση των οργανικών θέσεων όλων των υπαλλήλων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., (Γ) αρνείται να διαβεβαιώσει για την διατήρηση του συνόλου του Επιστημονικού Αντικειμένου του Οργανισμού, (Δ)χαρακτηρίζει βολεμένους και τεμπέληδες τους εργαζομένους της Κεντρικής Υπηρεσίας παρουσία συναδέλφων που εργάζονται στα Κέντρα Φιλοξενίας κλπ

8)Το Σωματείο εδώ και 6 μήνες έχει ξεκινήσει έναν αγώνα να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση, όπως έχει συμβεί σε δεκάδες περιπτώσεις κατά το πρόσφατο παρελθόν για εργαζομένους που βρέθηκαν σε αντίστοιχη θέση, για τα κρινόμενα από το ΓΛΚ ως «αχρεωστήτως καταβληθέντα» επιδόματα των εργαζομένωνκαι θα το επιτύχει.

Αντιθέτως ο κ. Ρόζενμπεργκ την ίδια στιγμή που με δική του παρέμβαση περνά τροπολογία στη Βουλή για διορισμό κατά παρέκκλιση όλων των κείμενων διατάξεων συμβούλων του με αμοιβές άνω των 2.000 ευρώ καθαρά συνεχίζει να μας κοροϊδεύει για την συναίνεσή του σε μελλοντική τροπολογία των «αχρεωστήτων καταβληθέντων» επιδομάτων μας.

Αλήθεια κ. Πρόεδρε, αφού περάσατε νύχτα την τροπολογία για κατά παρέκκλιση κάθε διαδικασίας πρόσληψης συμβούλων σας γιατί δεν περάσατε και την δίκαιη τροπολογία για τους εργαζόμενους του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. ?

Οι μάσκες έπεσαν…

Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΚΕΕΛΠΝΟ

1 σχόλιο

  1. ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ συμπαραστεκόμενοι ( τσίπρας και οι συν αυτώ) και άμεσα εμπλεκόμενοι Κύπριοι, θα δεχτούν αυτά που συζητούνται για μια συμφωνία στο Κυπριακό που θα επιτρέπει στους Τουρκοκύπριους ( μακρύ και κοντινό χέρι της Άγκυρας)…….

    να έχουν εκ περιτροπής την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και βέτο στην θέληση της πλειοψηφούσης, τώρα Ελληνοκυπριακής πλευράς,…….

    να χειρίζεται πλέον και σε μεγάλο βαθμό η Άγκυρα την Κυπριακή ΑΟΖ, την δυνατότητα να τορπιλίσει η Άγκυρα τις συμφωνίες Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ, Αιγύπτου,……..

    να έχουμε την Τουρκία που μέσα από τους Τουρκοκύπριους θα καθορίζει την στάση όλης της Κύπρου απέναντι στην Αίγυπτο που αν θυμάστε την αιματοκύλησε, γιατί δεν μπόρεσε να έχει Πρόεδρο της, τον αρεστό σε αυτήν, που ποτέ δεν θα συμφωνούσε με Ελλάδα και Ελληνοκύπριους για κοιτάσματα και ΑΟΖ….
    Το πρώτο που θα κάνει και μάλλον το έχει ξεκινήσει είναι να διαλύσει τις όποιες συμφωνίες μεταξύ Κύπρου και Αιγύπτου…. ΕΚΤΟΣ και εάν η Αίγυπτος αποκτήσει φιλότουρκο πρόεδρο και επίσης αν οι αγωγοί θα περάσουν μέσα από την Τουρκία και εκτός και εάν οι Τουρκοκύπριοι, δηλαδή η Τουρκία, θα έχουν ίση ωφέλεια, προς το παρόν, γιατί αργότερα με την ανατροπή του δημογραφικού, θα αλλάξουν τα πράγματα…….

    να μην γίνετε κουβέντα από τους προδότες Τσιπραίους Έλληνες που συμπαρίστανται τάχα μου για το καλό αλλά και από τους Κύπριους για τους εκατό χιλιάδες Τούρκους έποικους από τα βάθη της Ανατολίας που εγκατέστησε με την βία η Άγκυρα στην Τουρκοκρατούμενη Κύπρο για να αλλοιώσει τον πληθυσμό της Κύπρου συνολικά όταν θα έρθει η στιγμή, και που από ότι φαίνεται ήρθε.,……

    να διδάσκετε πλέον η Τουρκική γλώσσα σε όλα τα Κυπριακά σχολεία, …..

    να μείνει ο Θεός ξέρει μέχρι πότε ο Τουρκικός στρατός στην Κύπρο και μέχρι τότε όπως λέει ο σοφός λαός, η το σαμάρι σπάει ή ο γάιδαρος ψοφάει……

    να γίνει η Κύπρος τελικά Τουρκική επαρχία αφού είναι δεδομένο ότι με την υπογεννητικότητα των Ελλήνων κα Ελληνοκυπρίων και την υπεργεννητικότητα των Τούρκων στο νησί σε διάστημα είκοσι είκοσι πέντε ετών ο πλειοψηφών πληθυσμός θα είναι οι Τούρκοι…….

    να έρχονται στην Κύπρο νέοι άποικοι Τούρκοι χωρίς κανένα περιορισμό, όταν δεχτεί η ευρωπαϊκή ένωση την ελεύθερη είσοδο Τούρκων υπηκόων ποιος θα εμποδίσει Τούρκους να εγκαθίστανται στην Κύπρο? Τάχα μου για δουλειές?

    να έχουμε επτά Ελληνοκύπριους και πέντε Τουρκοκύπριους στην Ανώτατη Αρχή, και αν ένας Τουρκοκύπριος από τους πέντε πει όχι σε κάτι που θα προτείνει η Ελληνοκυπριακή πλευρά είτε έχει την προεδρία είτε δεν την έχει, το προτεινόμενο δεν θα γίνετε δεκτό……..
    Κάποιοι δουλεύουν για την Τουρκία? Κάποιοι είναι γιουσουφάκια?

    Χίλιες φορές διχοτόμηση από την παράδοση στην Τουρκία! Το ακούτε προδότες?

    Και από ό’ τι φαίνεται προδότες έχουμε, πατριώτες δεν έχουμε………

    Μήπως πρέπει να ανοίξει το Γουδί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση