Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

  Καρράς: Γιατί έφυγα από την Ένωση Κεντρώων!


  Για την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων αλλά και το ενδεχόμενο να παραδώσει την έδρα του μίλησε ο Γιώργος Δημήτριος Καρράς.
  «Θα σκεφτόμουνα πάρα πολύ ακόμη και την παράδοση της έδρας η βιασύνη του γραφείου Τύπου του κ. Λεβέντη να μιλήσει για «άρρωστο δέντρο» με αναγκάζει να υποστηρίξω πλέον την προσωπικότητά μου»  σημείωσε ο κ. Καρράς στα Παραπολιτικά 90,1 Fm.
  «Εγώ δεν είμαι το «άρρωστο δέντρο» και αν είμαι «άρρωστο δέντρο» γιατί δεν με είχε απομακρύνει ο Λεβέντης στο εξάμηνο;  Σκεφτείτε αν υπάρχουν και άλλα «άρρωστα δέντρα» και έπρεπε να έχουν απομακρυνθεί» πρόσθεσε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής.
  «Σέβομαι και τιμώ προσωπικά τον κ. Λεβέντη με τον οποίο γνωρίζομαι πολλά χρόνια. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και μάλιστα τον ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε να με περιλάβει σε εκλόγιμη θέση. Το δεύτερο ζήτημα που τίθεται είναι ότι από κάποιο αρκετό διάστημα είχα εκφράσει πράγματι κάποια παράπονα, όχι για προσωπική μου προβολή ή για προσωπικά μου οφέλη, είχα εκφράσει κάποια παράπονα για την καλύτερη λειτουργία του κόμματος δεδομένου ότι το κόμμα της Ενώσεως Κεντρώων δεν είχε την οργάνωση την οποία θα έπρεπε να έχει λόγω και του προσωποκεντρικού χαρακτήρα της. Αυτό ναι είναι γεγονός, το είχα εκφράσει από καιρό, ζητούσα τη βελτίωση της εσωτερικής λειτουργίας να μπορέσω να αποδώσω και εγώ» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καρράς.
  Ερωτηθείς αν η ανεξαρτητοποίησή του έχει να κάνει με διαφωνία στην πολιτική στάση του κ. Λεβέντη ο κ. Καρράς σημείωσε ότι «ο κ. Λεβέντης πάντοτε αποφάσιζε μόνος του επομένως δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να κρίνω την πολιτική του στάση διότι και εγώ προσωπικά έστω εάν ασκούσα τα καθήκοντα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου πολλές φορές μπορώ να σας πω ότι δεν είχα ενημέρωση».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 26 Νοε 2016, 2:16:00 π.μ.

  "Καρράς: Γιατί έφυγα από την Ένωση Κεντρώων!"....

  Έφυγες διότι βλέπεις ότι τελειώνουν τα 7.500 χιλιάδες ευρώ ΤΟΝ ΜΗΝΆ και με το 80% αφορολόγητα, και ψάχνεις καταφύγιο στην Νέα Δημοκρατία...

  Άλλα για να τελειώνουμε με όλους ΕΣΑΣ τους μεταρρυθμιστές και της αόριστες λέξης ανάπτυξη καταργήσει φόρων κ.τ.λ ...ΝΑ ΚΑΘΊΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΔΙΟΛΙΔΕΣ ΝΑ ΦΤΙΆΞΕΤΕ ΈΝΑΝ ΚΑΤΆΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΈΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΆΝΕΤΕ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΡΛΩΜΈΝΑ ΜΆΤΙΑ...ΑΠΌ ΠΟΥ ΘΑ ΚΌΒΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΊΝΕΤΕ... ΘΑ ΚΟΨΕΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΦΩΡΟΥΣ Ο ΣΕΒ;;; ΤΌΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ--ΑΛΒΑΝΙΑ--ΤΟΥΡΚΙΑ--ΣΚΟΠΙΑ... Κ-Α-Τ-Α-Λ-Ο-Γ-Ο ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣq ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ...

  w57soiu0uh2s>?QJ

  Item Reviewed: Καρράς: Γιατί έφυγα από την Ένωση Κεντρώων! Rating: 5 Reviewed By: Press- gr