GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ιδιαίτερα διαμερίσματα του Ομπάμα - και οσονούπω του Τραμπ

Εκτός από του κήπους και τους χώρους που είναι ανοιχτοί για το κοινό, και το Οβάλ Γραφείο που το έχουμε δει στα ΜΜΕ, ελάχιστοι άνθρωποι...


Εκτός από του κήπους και τους χώρους που είναι ανοιχτοί για το κοινό, και το Οβάλ Γραφείο που το έχουμε δει στα ΜΜΕ, ελάχιστοι άνθρωποι έχουν την τύχη να ξέρουν πώς είναι τα ιδιαίτερα διαμερίσματα που φιλοξενούν στον Λευκό Οίκο την εκάστοτε προεδρική οικογένεια.
Λίγο πριν την αποχώρησή τους από το «σπίτι» τους για 8 χρόνια, η οικογένεια Ομπάμα άνοιξε, μέσω του περιοδικού Architectural Digest, τους ιδιωτικούς της χώρους στο δεύτερο όροφο του Λευκού Οίκου, από την τραπεζαρία της οικογένειας μέχρι την κρεβατοκάμαρα του προεδρικού ζεύγους.


"Τα ιδιωτικά τους διαμερίσματα παραμένουν μια όαση ευγένειας και, ναι, εκλεπτυσμένου γούστου, αντίθετα με την πολιτική αρένα», έγραψε ο δημοσιογράφος Mayer Rus, περιγράφοντας τους κυρίως ουδέτερους και απλούς εσωτερικούς χώρους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση