Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

  Στα δικαστήρια σήμερα οι κατασχέσεις της Ηλεκτρονικής Αθηνών


  Σήμερα θα συζητηθεί στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων η αίτηση κατάσχεσης της κινητής περιουσίας της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ, Αθηνών, επτά μήνες μετά το λουκέτο. Σημειώνεται ότι οι τράπεζες προσπαθούν να κατασχέσουν όλα τα κινητά περιουσιακά στοιχεία της πτωχευμένης εταιρείας, κάτι που αν περάσει τελικά θα έχει ως συνέπεια οι 450 απολυμένοι να μην μπορούν να πάρουν ούτε ένα ευρώ αποζημίωση.

  Σύμφωνα με τη συντονιστική επιτροπή των εργαζομένων της Ηλεκτρονικής:

  “Οι τράπεζες έχουν συστήσει ενέχυρο επί των εμπορευμάτων και ζητούν σύμφωνα με το άρθρο 26 του πτωχευτικού κώδικα να πουληθούν τα προϊόντα και να πάρουν το σύνολο του τιμήματος, είτε να τα κατασχέσουν και να τα πουλήσουν αυτές. Ο κίνδυνος είναι προφανής. Να μείνει η πτωχευτική διαδικασία χωρίς αντικείμενο, αφού δεν θα υπάρχει εμπόρευμα να πουληθεί και επίσης τα ακίνητα βαρύνονται ήδη με υποθήκες πολλαπλάσιες της πραγματικής τους αξίας.” 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 17 Νοε 2016, 2:45:00 μ.μ.

  Γιατί ο ΣΚΑΙ πλήρωσε την άδεια του τόσο χαμηλά 43,6 εκατ. ευρώ. σε σχέση με τους άλλους Βαγγέλη Μαρινάκη έναντι 73,9 εκατ. ευρώ, τον Θοδωρή Κυριακού του ΑΝΤ1 έναντι 75,9 εκατ. ευρώ, τον Χρήστο Καλογρίτσα με 52,6 εκατ. ευρώ?
  Διότι ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο ΣΚΑΙ και η ΜΕΓΆΛΗ απήχηση των πολιτικών - ενημερωτικών του εκπομπών εκεί ήθελε να βάλει χέρι…..
  Διότι έτσι πουλήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και όποιος έχει μάτια και αυτιά ανοικτά μπορεί άνετα να το διαπιστώσει ακριβέστατα.
  Πλέον ΟΛΕΣ οι πολιτικές – ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΙ πρωί μεσημέρι βράδυ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ειδήσεις, μαγκαζίνο κλπ αποπνέουν άρωμα ΣΥΡΙΖΑ αλλά τόσο αηδιαστικά που είναι να λυπάσαι τους παρουσιαστές ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!!! Αλλά και ντροπή τους που ένας αρκετά και κατά κάθε καλόπιστο πολίτη ανεξάρτητος προς όλους σταθμός, και με την δική τους συνεισφορά, κατάντησε φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ και αυτοί μένουν εκεί και δεν τα βροοντούν κάτω και να φύγουν!!!!
  ΤΟΣΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!!
  ( Σπύρος Καλογήρου, είναι πολλά τα λεφτά Άρη…)
  ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!
  Μερικές φορές τους επιβλέπει και γκαουλάιτερ από την Αυγή……

  Item Reviewed: Στα δικαστήρια σήμερα οι κατασχέσεις της Ηλεκτρονικής Αθηνών Rating: 5 Reviewed By: Press- gr