GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ θα πάει στην Κούβα για να αποχαιρετήσει τον Κάστρο...

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να μεταβεί τη Δευτέρα στην Κούβα, προκειμένου να παραστεί σε εκδήλωση προς τιμήν του εκλιπόντα Κ...

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να μεταβεί τη Δευτέρα στην Κούβα, προκειμένου να παραστεί σε εκδήλωση προς τιμήν του εκλιπόντα Κουβανού ηγέτη, Φιντέλ Κάστρο, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 90 χρόνων. Η κηδεία του Κομαντάντε θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, στο Σαντιάγο ντε Κούβα.
Κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας θα πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις προς τιμήν του, ενώ μία πομπή με τις στάχτες του θα διασχίσει τη χώρα για 4 μέρες.
Άγνωστο παραμένει αν θα προλάβει να συμμετάσχει στην συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, που θα γίνει στις 9:30 το πρωί, στο Μέγαρο Μαξίμου, με θέμα τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση.
Ο Πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του επιθυμούν να αξιολογήσουν τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα επαφών, μία εβδομάδα πριν το κρίσιμο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου και λίγες ώρες πριν τη συνάντηση των τεχνικών κλιμακίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση