GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πότε θα μπουν οι συντάξεις Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου

Από αύριο, Τρίτη 29 Νοεμβρίου, έως και τις 2 Δεκεμβρίου, οι συνταξιούχοι θα δουν τις συντάξεις τους για τον μήνα Δεκέμβριο να καταβάλ...


Από αύριο, Τρίτη 29 Νοεμβρίου, έως και τις 2 Δεκεμβρίου, οι συνταξιούχοι θα δουν τις συντάξεις τους για τον μήνα Δεκέμβριο να καταβάλλονται στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς από τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Ειδικότερα, το ΙΚΑ και το Δημόσιο θα καταβάλει τις συντάξεις αύριο, 29 Νοεμβρίου.

Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλει τις συντάξεις την 1η Δεκεμβρίου, ημέρα Πέμπτη, ενώ την ίδια ημέρα πιστώνονται οι συντάξεις του ΟΓΑ.

Το ΝΑΤ και το ΚΕΑΝ θα καταβάλουν τις συντάξεις στις 30 Νοεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, ενώ το ΕΤΕΑ θα καταβάλει τις επικουρικές συντάξεις στις 2 Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή.

Εξάλλου, πριν από τα Χριστούγεννα θα πληρωθούν οι συντάξεις Ιανουαρίου 2017 από τα Ταμεία, ώστε οι συνταξιούχοι να διευκολυνθούν ενόψει εορτών.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου θα κατατεθούν οι συντάξεις Ιανουαρίου 2017 από ΙΚΑ και Δημόσιο, ενώ από τον ΟΓΑ και τον ΟΑΕΕ εκτιμάται ότι οι συντάξεις θα δοθούν στις 20 Δεκεμβρίου. Επίσης, οι συντάξεις χηρείας μαζί με τα αναδρομικά θα πληρωθούν την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου.

Παράλληλα, νωρίτερα θα πληρωθούν οι επικουρικές συντάξεις Ιανουαρίου 2017.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση