GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκίνησαν οι προσλήψεις αναπληρωτών για την Παράλληλη Στήριξη

Ξεκίνησαν από σήμερα οι προσλήψεις αναπληρωτών στην Παράλληλη Στήριξη, τόσο για την πρωτοβάθμια όσο και για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσ...


Ξεκίνησαν από σήμερα οι προσλήψεις αναπληρωτών στην Παράλληλη Στήριξη, τόσο για την πρωτοβάθμια όσο και για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή.
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, σήμερα Τρίτη, αναμένεται η ανακοίνωση 778 προσλήψεων στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, για τις ειδικότητες των νηπιαγωγών και δασκάλων Ειδικής Αγωγής. Ο αριθμός των προσλήψεων θα είναι 109 για τους νηπιαγωγούς και 669 για τους δασκάλους.
Επιπλέον, μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, αναμένεται να πραγματοποιηθούν και οι προσλήψεις των αναπληρωτών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την Παράλληλη Στήριξη. Σύμφωνα με το υπουργείο, οι εναπομείνασες πιστώσεις, μετά τις 241 προσλήψεις της Α' φάσης, είναι περίπου 160.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση