GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Booking: Αυτοί είναι οι κορυφαίοι νησιωτικοί παράδεισοι για το 2017

Τα «προγνωστικά» για την καλοκαιρινή σεζόν του 2017 έχουν ήδη ξεκινήσει και η Ελλάδα, για ακόμη μία φορά, βρίσκεται ανάμεσα στα φαβορί....


Τα «προγνωστικά» για την καλοκαιρινή σεζόν του 2017 έχουν ήδη ξεκινήσει και η Ελλάδα, για ακόμη μία φορά, βρίσκεται ανάμεσα στα φαβορί.
Αυτήν τη φορά η κορυφαία μηχανή αναζήτησης διαμονής Booking.com ανέδειξε τους εφτά, νησιωτικούς προορισμούς παγκοσμίως που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των ταξιδιωτών για το ερχόμενο καλοκαίρι.
Οι συγκεκριμένοι προορισμοί προέκυψαν μετά από τα μεγάλα ποσοστά προτίμησης που συγκέντρωσαν από τους χρήστες της Booking.com, ξεπερνώντας μάλιστα το 95%.
capraia_island_shutterstock_295108805_edited
Το νησί Capraia στην Ιταλία αναδείχθηκε στην έκτη θέση

Στην πρώτη θέση, λοιπόν, αναδείχθηκε το νησί Pantelleria στη Σικελία, το πέμπτο μεγαλύτερο νησί της Ιταλίας, ακολουθεί η Νήσος Kolocep στην Κροατία και η πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με τα Νησιά Scilly στη Μεγάλη Βρετανία. Στην τέταρτη θέση συναντάται το ελληνικό νησί- έκπληξη που συμπεριλήφθηκε στη λίστα.
Αν αναλογιστείτε ότι στα βασικά χαρακτηριστικά του συγκαταλέγονται τα κρυστάλλινα, διαυγή νερά, τα καταπράσινα φιόρδ και οι θαλάσσιες σπηλιές, τότε σίγουρα μπορούμε να κατανοήσουμε γιατί βρέθηκε στους κορυφαίους νησιωτικούς προορισμούς παγκοσμίως. Η πεντάδα ολοκληρώνεται το νησί Saint John στην Καραϊβική.
kolocep island croatia_shutterstock_369680072_edited
Ονειρικά τα νερά στο Kolocep στην Κροατία

Στην έκτη θέση βρίσκεται η νήσος Rishiri στην Ιαπωνία, ενώ η λίστα ολοκληρώνεται με το νησί Capraia στην Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση