GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραμπ, Λέστερ και Brexit: οι εκπλήξεις που εάν κάποιος είχε προβλέψει θα γινόταν πλούσιος

Όταν οι εκπλήξεις φαίνεται ότι τελείωσαν, εμφανίζεται η επόμενη από τη γωνία, ακόμη πιο εντυπωσιακή. Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο νέος πρόεδρ...


Όταν οι εκπλήξεις φαίνεται ότι τελείωσαν, εμφανίζεται η επόμενη από τη γωνία, ακόμη πιο εντυπωσιακή. Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, αν και σταθερά μέχρι την τελευταία ημέρα πριν τις εκλογές, βρισκόταν πίσω στις δημοσκοπήσεις.

Αν κάποιος, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mirror, είχε ποντάρει 5 λίρες τον Ιανουάριο, στη επιτυχία του Τραμπ, προσθέτοντας την τρελή νίκη της Λέστερ στην Premier League και την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ, σήμερα θα είχε στην τράπεζα 15 εκατομμύρια λίρες, σχεδόν 17 εκατ. ευρώ.

Ήταν χρονιά εκπλήξεων. Τον Μάιο η Λέστερ ξαναέγραψε την ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Η μικρή τρομερή «Σταχτοπούτα» που μάγεψε όλους τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, υπό την καθοδήγηση του Κλαούντιο Ρανιέρι, έφτασε σε κάτι που ελάχιστοι μπορούσαν να φανταστούν εννέα μήνες νωρίτερα. Μόνο αυτό; Όχι, γιατί η Βρετανία, στις 24 Ιουνίου, επέλεξε το Brexit, την έξοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ένα άλλο απροσδόκητο τράνταγμα, πριν από το πρόσφατο, με την είσοδο του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο. 

Τρεις ανατροπές: διαφορετικές στο ειδικό βάρος και την δυναμική τους, αλλά παρόμοιες στην έκπληξη που δημιούργησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση