GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάει για το... colpo grosso με Φελίπε Μέλο ο Παναθηναϊκός!

Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Φελίπε Μέλο προσπαθεί να κάνει ο Παναθηναϊκός! Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, που μετέφερ...


Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Φελίπε Μέλο προσπαθεί να κάνει ο Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, που μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, το «τριφύλλι» και δη, ο Αντρέα Στραματσόνι, προσπαθούν να πείσουν τον 33χρονο αμυντικό χαφ της Ίντερ, αφενός να έρθει στη χώρα μας και αφετέρου (και κυρίως…) να ρίξουν τις υψηλές απαιτήσεις του, προκειμένου να συμβεί αυτό.

Πρόκειται, σαφώς, για μία πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς ο πρώην παίκτης, μεταξύ άλλων, των Φιορεντίνα, Γιουβέντους και Γαλατασαράι, έχει συμβόλαιο ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο(!), το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.
Αν η «βόμβα»… πυροδοτηθεί, ωστόσο, τότε οι «πράσινοι» θα έχουν προσθέσει έναν παίκτη που, πραγματικά, μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή της ομάδας -και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ύψους 1,83μ. μέσος… αναστήθηκε στην Τουρκία, φορώντας για τέσσερα χρόνια τη φανέλα της Γαλατασαράι, κερδίζοντας με την «τσιμπόμ» τρία πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα και τρία Σούπερ Καπ. Οι εμφανίσεις του στην Πόλη έφεραν το καλοκαίρι του 2015 και την επιστροφή του στην Ιταλία -μετά τη θητεία του σε Φιορεντίνα και Γιουβέντους- για λογαριασμό της Ίντερ. Στους «νερατζούρι», πάντως και με τον Ντε Μπουρ στον πάγκο μέχρι πρότινος, δεν έχει ρόλο φέτος, έχει παίξει μέχρι στιγμής μόλις 20 λεπτά και ως εκ τούτου, «ψάχνεται» για να φύγει.

Με 22 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας, 90 στην Primera με Μαγιόρκα, Σανταντέρ, Αλμερία και 115 στη Serie A, ο Φελίπε Μέλο είναι, δεδομένα, ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Το θέμα, όπως προείπαμε, όμως, είναι, ο Στραματσόνι, που, αποδεδειγμένα, μπορεί να κλείσει τέτοια deal, όπως συνέβη με τον Ιμπάρμπο, να πείσει την πλευρά του παίκτη να ρίξει τις απαιτήσεις της και να επιλέξει ο 33χρονος να συνεχίσει την καριέρα του στη γειτονική Ελλάδα -και όχι να πάει στις ΗΠΑ, όπου φέρεται να έχει πρόταση από ομάδα του MLS.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση