GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Κατερίνα Μουτσάτσου περιμένει παιδί από το... σωσία του Τζορτζ Κλούνεϊ

H Κατερίνα Μουτσάτσου παντρεύτηκε πριν από τρία χρόνια και κανείς δεν το πήρε είδηση.  Η γνωστή ηθοποιός που ζει μόνιμα στο Λος Άντζε...


H Κατερίνα Μουτσάτσου παντρεύτηκε πριν από τρία χρόνια και κανείς δεν το πήρε είδηση. 

Η γνωστή ηθοποιός που ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί από τον σωσία του Τζορτζ Κλούνεϊ.

Οι αποκαλύψεις έγιναν πρόσφατα στο περιοδικό Down Town:

«Έκανα πολιτικό γάμο στο Λος Άντζελες σχεδόν πριν από τρία χρόνια. Ήταν ένας γρήγορος γάμος που κράτησε μόλις 7 λεπτά, γιατί για να σχεδιαστεί ο κανονικός ήταν ολόκληρη ιστορία και δεν μπορούσαμε – είχαμε και πολλή δουλειά. Οπότε είπαμε ότι θα το κάνουμε στο μέλλον».

Συγκεκριμένα τόνισε ότι ούτε οι γονείς της δεν ήταν εκεί:

«Όχι. Είχαμε φτάσει πολύ κοντά στο να κάνουμε τον κλασικό γάμο και όλοι είχαμε κουραστεί με το πότε θα το κάνουμε και αν θα τα καταφέρναμε λόγω δουλειάς. Στο τέλος μαζεύονταν περίπου 400 καλεσμένοι και αποκλείονταν εκατοντάδες καλοί φίλοι. Οι γονείς μου είπαν "Εντάξει είναι δύσκολο να το οργανώσουμε τώρα, κάνε αυτό και μετά τον κλασσικό γάμο», είπε χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός μάλιστα μίλησε και για το πως γνωρίστηκαν:

«Ήμουν καλεσμένη σε μια πρεμιέρα φίλου σε ένα underground σινεμά και κάθισα δίπλα του. Εκείνος όμως δεν ήταν καλεσμένος. Κανονικά θα πήγαινε να δει άλλη ταινία, αλλά είχε αργήσει. Είδε το κόκκινο χαλί, όλη αυτήν την κινητικότητα, προσποιήθηκε ότι είναι καλεσμένος και μπήκε μέσα. Εγώ έφθασα αργά, δεν υπήρχαν θέσεις και άκουσα να λένε "Όποιος έχει κενή θέση δίπλα του να σηκώσει το χέρι". Έτσι κάθισα δίπλα του. Εν τω μεταξύ δεν τον πρόσεξα καν γιατί είχε μια τρομερή ομοιότητα με τον George Clooney και εμένα ο Clooney δεν μου αρέσει...», είπε γελώντας η ηθοποιός και δεν παρέλειψε να διευκρινίσει...«Ο άντρας μου είναι πιο ωραίος από τον George Clooney. Τέλος πάντων, μπορεί ο George να μην είναι του τύπου μου, αλλά τον παντρεύτηκα, τι να κάνουμε τώρα; Μου έπιασε λοιπόν κουβέντα στο τέλος της ταινίας, αν και εγώ δεν τον είχα προσέξει, δεν τον υπολόγιζα καν. Άκουσε το όνομά μου και με ρώτησε αν είμαι Ελληνίδα, κάτι που μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως με ρωτάνε αν είμαι Ρωσίδα, Ισπανίδα, Μεξικάνα. Μου είπε ότι είχε ζήσει στην Αθήνα και ότι πήγανει στο ACS γιατί ο μπαμπάς του ήταν διευθυντής του σχολείου. Οπότε ξαφνικά υπήρχε ένα κοινό σημείο».

Τέλος, η Κατερίνα Μουτσάτσου μίλησε για την εγκυμοσύνη της, αναφέροντας «ευτυχώς που υπάρχουν κάποιες επισκέψεις στο γιατρό για να θυμάμαι ότι είμαι σε ενδιαφέρουσα. Τόσο πολύ που δουλεύουμε...».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση