GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα ταινία από τον Hazao Miyazaki για μια...μικρή, μαλλιαρή κάμπια!

Επανέρχεται από τη σύνταξη – δική του ήταν η επιλογή, πριν τρία χρόνια – ο Ιάπωνας δημιουργός ταινιών κινούμενων σχεδίων Hazao Miyazaki...


Επανέρχεται από τη σύνταξη – δική του ήταν η επιλογή, πριν τρία χρόνια – ο Ιάπωνας δημιουργός ταινιών κινούμενων σχεδίων Hazao Miyazaki, που μας είχε πάρει το μυαλό με το «Spirited Away» και το «Howl's Moving Castle». Τα μικρούλια και οι μεγάλοι (γονείς τους ή όχι) έχουν πραγματικό λόγο να χαίρονται.
Γιατί ο Miyazaki υπόσχεται μία ταινία για την ιστορία «μιας μικρούλας, μαλλιαρής κάμπιας, που είναι τόσο μικρούλα που μπορείς να τη λιώσεις ανάμεσα στα δάχτυλά σου».
Πρόσφατα, σε ειδική προβολή του ιαπωνικού καναλιού NHK ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να έχει έτοιμη την ταινία, ώστε να συμπέσει με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Τότε θα έχει κλείσει τα 80.
Ο ιδρυτής του διάσημου σήμερα Studio Ghibli, όταν ανακοίνωσε, το 2013, την απόσυρση του από την ενεργό δράση – «υπάρχει ένα τέλος στα πάντα» είχε πει –, δούλευε σε μια μικρού μήκους ταινία, την «Kemushi no Boro» (Μπόρο, η κάμπια). Ήταν τότε 73. Η δεκάλεπτη ταινιούλα – computer animation short, σημειώστε – προοριζόταν να προβάλλεται, αποκλειστικά, στο Ghibli Museum. Ο Ιάπωνας μάγος αποφάσισε, όμως, ότι την ιστορία της Μπόρο αξίζει να την αφηγηθεί σε μια μεγάλου μήκους ταινία.
Υπομονή έως το 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση