GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Tραμπ στον Τσίπρα: «Θα χαρώ να τα πούμε από κοντά»

Με πρωτοβουλία του Ντόναλντ Τραμπ, έγινε σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η τηλεφωνική επικοινωνία του νεοεκλεγέντα Προέδρου των ΗΠΑ, με το...


Με πρωτοβουλία του Ντόναλντ Τραμπ, έγινε σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η τηλεφωνική επικοινωνία του νεοεκλεγέντα Προέδρου των ΗΠΑ, με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

«Παρακολουθώ τη δουλειά που κάνετε, έχει καταπληκτικά αποτελέσματα», είπε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στον Αλέξη Τσίπρα ο Ντόναλντ Τραμπ, αναφερόμενος στο προσφυγικό - μεταναστευτικό και στον οικονομικό τομέα.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος αναφέρθηκε και στην πρόσφατη επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα, την οποία χαρακτήρισε «πολύ καλή».

«Ο ελληνικός λαός είναι ένας καταπληκτικός λαός», είπε χαρακτηριστικά.

Στο σημείο αυτό ο κ. Τσίπρας παρατήρησε, ότι ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος έχει πολλούς Ελληνοαμερικανούς στην ομάδα του, και ο κ. Τραμπ απάντησε, πως «οι Ελληνοαμερικανοί τον ψήφισαν με μεγάλες πλειοψηφίες».

Η συνομιλία έκλεισε με τον κ. Τραμπ να λέει ότι όταν αναλάβει τα καθήκοντά του, θα ξαναμιλήσουν, πως θα είναι σε επαφή και ότι «θα χαρεί κάποια στιγμή να τα πουν από κοντά».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση