GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυμα Τραμπ για Thanksgiving: «Χρόνια πολλά σε όλους και God bless America»

Για δεύτερη φορά ο Τραμπ σνόμπαρε τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Μετά τις προγραμματικές του δηλώσεις μέσω facebook, αυτή τη φορά ανέβ...


Για δεύτερη φορά ο Τραμπ σνόμπαρε τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Μετά τις προγραμματικές του δηλώσεις μέσω facebook, αυτή τη φορά ανέβασε το twitter το μήνυμά του προς τους Αμερικανούς για την Ημέρα των Ευχαριστιών.
Στο σχεδόν δίλεπτο μαγνητοσκοπημένο διάγγελμα του, στον επίσημο λογαριασμό του επιτελείου του, @transition2017,  ο Τραμπ – ως πρόεδρος όλων των Αμερικανών - προσπαθεί να φανεί ενωτικός με τις παραδοσιακές  «ατάκες»: «είμαστε όλοι Αμερικάνοι» , «αγάπη για την οικογένεια, τους φίλους και τους γείτονες» «να προχωρήσουμε μπροστά ως μία χώρα, ενισχυμένοι με έναν κοινό σκοπό», «χρόνια πολλά σε όλους και God bless America».
Επίσης, στον προσωπικό του λογαριασμό τουίταρε: "Χρόνια πολλά σε όλους. Μαζί θα κάνουμε την ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΞΑΝΑ" (το προεκλογικό του σλόγκαν).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση