GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο: Τραγωδία με 11 νεκρούς από φωτιά σε ξενοδοχείο στο Πακιστάν

Τουλάχιστον 11 είναι οι νεκροί και δεκάδες οι τραυματίες από τη φωτιά που ξέσπασε σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο “Regent Plaza hotel”, σ...


Τουλάχιστον 11 είναι οι νεκροί και δεκάδες οι τραυματίες από τη φωτιά που ξέσπασε σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο “Regent Plaza hotel”, στο Καράτσι.
Η φωτιά ξέσπασε σε μία κουζίνα στο υπόγειο του ξενοδοχείου, με συνέπεια να παγιδευτούν επισκέπτες που βρίσκονταν εντός του ξενοδοχείου σε άλλους ορόφους, σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλόφωνης εφημερίδας “Dawn.”

Το αναφερόμενο ξενοδοχείο έχει περισσότερα από 400 δωμάτια, ενώ σύμφωνα με αποσπάσματα τηλεοπτικών μεταδόσεων, αρκετοί από τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, χρησιμοποίησαν δεμένα μεταξύ τους σεντόνια, προκειμένου να κατέβουν από τα μπαλκόνια των υψηλότερων ορόφων, σε χαμηλότερους ορόφους του κτιρίου, καθώς οι φλόγες τύλιγαν το ξενοδοχείου.
Ο δήμαρχος της πόλης, δήλωσε ότι η αιτία που προκάλεσε τη φωτιά, δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση