GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρευνες για πλοιάριο με 250 μετανάστες ανοιχτά της Κέρκυρας

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης του Λιμεναρχείου της Κέρκυρας, για τον εντοπισμό πλοιάριου με μετανάστες στο βόρ...


Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης του Λιμεναρχείου της Κέρκυρας, για τον εντοπισμό πλοιάριου με μετανάστες στο βόρειο Ιόνιο.

Ειδικότερα, στις 7 το απόγευμα πλοίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου, ευρισκόμενο 15 μίλια βορειοδυτικά της Κέρκυρας, στη θαλάσσια περιοχή του Β. Ιονίου, ανάμεσα στις ακτές της Παλαιοκαστρίτσας και το νησάκι Οθωνοί, και στο οποίο επιβαίνουν 250 μετανάστες, σύμφωνα με την πληροφορία που δόθηκε στον θάλαμο επιχειρήσεων του Λιμενικού.

Πριν από μία ώρα η αντιπερειφερειάρχης Κέρκυρας Νικολέτα Πανδή συγκάλεσε το συντονιστικό όργανο της Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να υπάρχει η ετοιμότητα για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Η κινητοποίηση του Λιμενικού ήταν άμεση, ωστόσο μέχρι στιγμής οι έρευνες παραμένουν άκαρπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση