GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαζικές συλλήψεις σε 28 πόλεις της Τουρκίας μετά το χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη

Στη σύλληψη 568 ατόμων σε 28 επαρχίες προχώρησε το διήμερο 12-13 Δεκεμβρίου η τουρκική αστυνομία με το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας σ...


Στη σύλληψη 568 ατόμων σε 28 επαρχίες προχώρησε το διήμερο 12-13 Δεκεμβρίου η τουρκική αστυνομία με το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας στην ανακοίνωση του να αναφέρει ότι οι συλλήψεις βασίζονται σε υποψίες διασυνδέσεων των εν λόγω ατόμων με το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK).
Οι έφοδοι της αστυνομίας, που πραγματοποιήθηκαν μετά τη διπλή βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη το Σάββατο κατά την οποία σκοτώθηκαν 44 άτομα έξω από το γήπεδο της Μπεσίκτας, διενεργήθηκαν σε 28 επαρχίες σε όλη την Τουρκία από τα βορειοδυτικά έως τα νοτιοανατολικά.
Συγκεκριμένα, οι περιοχές, όπου διεξήχθησαν οι αστυνομικές επιχειρήσεις, ήταν οι εξής: Άδανα, Άγκυρα, Αττάλεια, Αρνταχάν, Μπαλικεσίρ, Μπατμάν, Μπινγκόλ, Μπιτλίς, Ντιγιάρμπακιρ, Ελαζίγ, Ερζιντσάν, Εσκισεχίρ, Γκαζιάντεπ, Χακάρι, Ιγκντίρ, Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Καϊσερί, Μανίσα, Μαρδίν, Μερσίνη, Σίιρτ, Σανλιούρφα, Σιρνάκ, Τεκίρνταφ, Τουνσελί και Βαν.
ΠΗΓΗ: Yenisafak

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση