GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπείρα ναρκωτικών χρησιμοποιούσε ως κάλυψη 4χρονο παιδί

Ένα τετράχρονο παιδάκι χρησιμοποίησαν τα μέλη κυκλώματος ναρκωτικών, προκειμένου να μην κινήσουν τις υποψίες των αστυνομικών και να αποφύ...


Ένα τετράχρονο παιδάκι χρησιμοποίησαν τα μέλη κυκλώματος ναρκωτικών, προκειμένου να μην κινήσουν τις υποψίες των αστυνομικών και να αποφύγουν τον έλεγχο. Μάλιστα αυτή που χρησιμοποίησε το παιδί ως "κάλυψη" ήταν η ίδια του η μητέρα.

Όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, κοντά στο Καλπάκι Ιωαννίνων. Από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πωγωνίου, εντοπίστηκαν δύο οχήματα, τα οποία θεωρήθηκαν ύποπτα.

Στο ένα επέβαιναν δύο γυναίκες, 20 και 33 ετών καθώς και το παιδάκι της δεύτερης, ηλικίας μόλις τεσσάρων ετών, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα epiruspost.gr. Στο ίδιο αυτοκίνητο ήταν φορτωμένα 104 κιλά χασίς με προορισμό την Αθήνα.

Από τους αστυνομικούς συνελήφθησαν ακόμη τρία άτομα, δύο υπήκοοι Αλβανοί (ένας άνδρας και μία γυναίκα) και ένας Έλληνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση