GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξιχνιάστηκε η απαγωγή 50χρονης από περιοχή της Αθήνας

Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση αρπαγής και ληστείας σε βάρος 50χρονης και η απόπειρα εκβίασης σε βάρος του συζύγου της που είχε γίνει τον Σεπτέ...


Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση αρπαγής και ληστείας σε βάρος 50χρονης και η απόπειρα εκβίασης σε βάρος του συζύγου της που είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2012.
Ο δράστης της απαγωγής αρχικά είχε ακινητοποιήσει την 50χρονη με την απειλή μαχαιριού και στη συνέχεια  την έβαλε με τη βία στο αυτοκίνητό της. Αφού την έδεσε αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Κατά τη διάρκεια της αρπαγής επικοινώνησε με το σύζυγό της απαιτώντας λύτρα, προκειμένου να την απελευθερώσει.
Η απαχθείσα, όταν ο δράστης σταμάτησε το αυτοκίνητο σε πρατήριο υγρών καυσίμων κατάφερε να λυθεί και βγει από το όχημα. Ο δράστης αντιλαμβανόμενος την διαφυγή της απαχθείσας εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Μετά από έρευνες επετεύχθη η ταυτοποίηση των στοιχείων του δράστη. Πρόκειται για αλλοδαπό, κρατούμενο φυλακών, όπου εκτίει ποινή κάθειρξης 25 ετών για παράνομη μεταφορά μεταναστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση