GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

53χρονος βίασε και σκότωσε 8χρονο κοριτσάκι που περίμενε το λεωφορείο

Σοκαρισμένη είναι η παγκόσμια κοινή γνώμη από ένα βάρβαρο έγκλημα που έγινε στο Ιλλινόις των ΗΠΑ. Ένας 53χρονος άνδρας βίασε και σκότωσ...


Σοκαρισμένη είναι η παγκόσμια κοινή γνώμη από ένα βάρβαρο έγκλημα που έγινε στο Ιλλινόις των ΗΠΑ. Ένας 53χρονος άνδρας βίασε και σκότωσε ένα 8χρονο κοριτσάκι που περίμενε στη στάση το λεωφορείο για την εκκλησία. Στη συνέχεια πέταξε το άψυχο κορμάκι του σε ένα αμπέλι.  
Καθώς το λεωφορείο αργούσε, η μικρή Sabrina Stauffenberg τηλεφώνησε στην γιαγιά της που ήταν ήδη εκεί, ότι θα αργούσε. 'Οταν όμως η γιαγιά ξανατηλεφώνησε πίσω, το κινητό του κοριτσιού δεν απαντούσε.
Αμέσως τηλεφώνησε στην αστυνομία και άρχισαν οι έρευνες. Το άψυχο κορμάκι της μικρής βρέθηκε πεταμένο σε ένα αμπέλι, έξω από την πόλη Olney. 
Ο 53χρονος Glen R. Ramey συνελήφθη για τη δολοφονία του κοριτσιού την Κυριακή. Αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, γνώριζε την μικρή Sabrina Stauffenberg επειδή έβγαινε με μια συγγενή της. 
Ο Ramey  κατηγορείται  για φόνο πρώτου βαθμού και σεξουαλική επίθεση και κρατείται στη φυλακή Richland County, χωρίς να έχει οριστεί ακόμα εγγύηση αποφυλάκισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση