GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον Άρειο Πάγο θα κριθεί η τύχη των 8 Τούρκων αξιωματικών

Ο Άρειος Πάγος θα αποφασίσει για την έκδοση ή μη και των οκτώ Τούρκων αξιωματικών, μετά την έφεση που άσκησε ο προϊστάμενος της εισαγγε...


Ο Άρειος Πάγος θα αποφασίσει για την έκδοση ή μη και των οκτώ Τούρκων αξιωματικών, μετά την έφεση που άσκησε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών Αντώνης Λιόγας και κατά της χθεσινής απόφασης που αφορούσε στους 2 τελευταίους αξιωματικούς.
Υπενθυμίζεται ότι το Δικαστικό Συμβούλιο απάντησε αρνητικά στο αίτημα των τουρκικών αρχών για την έκδοση των δυο κρίνοντας αφενός το αίτημα αόριστο και αφετέρου ότι κινδυνεύει η ζωή τους αν εκδοθούν στη Τουρκία.
Ο κ. Λιόγας ωστόσο, όπως και με τους προηγούμενους πέντε εκζητούμενους από τη γείτονα χώρα, που τους κατηγορεί για συμμετοχή στο αποτυχημένο πραξικόπημα του περασμένου Ιουλίου, έκρινε ότι ο φάκελος που απέστειλαν οι Τουρκικές αρχές είναι πλήρης και πως σύμφωνα με τις διεθνείς συμβάσεις οι δικαστές έπρεπε να αποφανθούν υπέρ της έκδοσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση