GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το δημοφιλές κοκτέιλ που αγαπούν οι πελάτες και «μισούν» οι bartenders

Ένα δημοφιλές κοκτέιλ που βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών, ειδικά το καλοκαίρι, αποτελεί τον εφιάλτη για τους περισσότε...


Ένα δημοφιλές κοκτέιλ που βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών, ειδικά το καλοκαίρι, αποτελεί τον εφιάλτη για τους περισσότερους bartenders.
Το κοκτέιλ αποκάλυψε πρόσφατα ο διευθυντής του εστιατορίου Sur στο Hollywood όταν ρωτήθηκε από το Bravo After Hours ποιο είναι το χειρότερο κοκτέιλ για να παρασκευάσει ένας μπάρμαν.
Η απάντησή του σίγουρα δεν θα ικανοποιήσει πολλούς. Το τηλεοπτικό κανάλι θέλησε να μεταφέρει στους θεατές του μια εικόνα από τους ανθρώπους που είναι πίσω από τις μπάρες σχετικά με τα ποτά που αγαπούν και αυτά που μισούν.
Έτσι έμειναν έκπληκτοι ακούγοντας πως το πιο δύσκολο κοκτέιλ για τους bartenders είναι το δημοφιλές και αγαπημένο mojito.
«Το mojito είναι το πιο δύσκολο κοκτέιλ» λέει ο Peter Madrigal διευθυντής του Sur στο Hollywood. Θέλει αρκετή ώρα για να φτιαχτεί και επειδή αποτελεί αυτό που ζητάνε οι περισσότεροι τους καλοκαιρινούς μήνες δημιουργεί πρόβλημα στους μπάρμαν.
Αν και τα υλικά της παρασκευής του είναι απλά είναι το πιο αντιπαθές των κοκτέιλ, ειδικά για κάποιον που βιάζεται και έχει να βγάλει πολλές παραγγελίες.
Τα υλικά της παρασκευής του είναι απλά (λευκό ρούμι, λάιμ, σόδα, ζάχαρη και δυόσμος), αλλά η αλήθεια είναι πως θέλει χρόνο...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση