GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θάλεια Χούντα: Προσπάθησαν πάλι να με απαγάγουν

Το νέο περιστατικό σε βάρος της Θάλειας Χούντα εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης, όταν κινήθηκε με το αυτοκίνητό της στην εθνική οδό Αθ...


Το νέο περιστατικό σε βάρος της Θάλειας Χούντα εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης, όταν κινήθηκε με το αυτοκίνητό της στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου.

Η δημοσιογράφος είχε πέσει όμηρος το 2014, ενώ είχε δεχτεί πυρά έξω από το σπίτι της, στο Κολωνάκι, τον Φεβρουάριου του 2015. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου βρέθηκε χτυπημένη και με τραύματα από μαχαίρι.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία την οποία παρουσιάζει η Espresso, έγινε το βράδυ της Τρίτης, ενώ η Θάλεια κινούταν με το αυτοκίνητό της στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου. Όταν έφτασε στο ύψος της Ελευσίνας, η αστυνομική συνοδεία σταμάτησε να την ακολουθεί, μιας και η περιοχή από εκεί και πέρα υπάγεται στην Κορινθία και είναι εκτός δικαιοδοσίας της.

Άγνωστοι την ακολουθούσαν διακριτικά, μέχρι που της έκλεισαν τον δρόμο, και μπήκαν στο αυτοκίνητό της! Με την απειλή πιστολιού, όπως αναφέρει η ίδια, την υποχρέωσαν να οδηγήσει ως την Περαχώρα Κορινθίας. Στο ύψος της Σκάρπας την ανάγκασαν να σταματήσει, την έβγαλαν από το αμάξι και του έβαλαν φωτιά, ενώ στη συνέχεια έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να την πειράξουν.

Έντρομη, η δημοσιογράφος τηλεφώνησε τον σύζυγο της, τον ποινικολόγο Νίκο Μπούρα και, αφού περιπλανήθηκε αρκετές ώρες, έφτασε σε κατάσταση σοκ στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Από εκεί την παρέλαβαν αστυνομικοί, που την οδήγησαν στην Ασφάλεια Αττικής για να δώσει κατάθεση.

Η Θάλεια Χούντα είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη τον Μάρτιο του 2014, όταν έπεσε θύμα απαγωγής, για δώδεκα ημέρες, μέχρι που την άφησαν ελεύθερη στην οδό Πανόρμου. Σχεδόν ένα χρόνο μετά, άγνωστος την πυροβόλησε την στιγμή που έβγαινε από το γκαράζ του σπιτιού της, αλλά πρόλαβε να καλυφθεί και, λίγους μήνες μετά, δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι έξω από το σπίτι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση