GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με το βλέμμα στη Λατινική Αμερική κυνηγάει παίκτες η ΑΕΚ

Εντείνουν τις προσπάθειες τους στην ΑΕΚ για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, καθώς πλέον μπήκε Δεκέμβριος και μένει ένας μήνας μέχρι...


Εντείνουν τις προσπάθειες τους στην ΑΕΚ για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, καθώς πλέον μπήκε Δεκέμβριος και μένει ένας μήνας μέχρι την επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Σήμερα ξεκινάει πολυήμερο ταξίδι των Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο για το εξωτερικό και συγκεκριμένα για τη Λατινική Αμερική, έχοντας ατζέντα στα χέρια τους και ανάμεσα στα ονόματα είναι φυσικά και παίκτες που έχουν προταθεί.

Μάλιστα, θα κάνουν και επαφές με την πλευρά κάποιων ποδοσφαιριστών που είναι στα υπόψιν εδώ και καιρό, όπως αναφέρεται στην «Ώρα των Σπορ». Το βάρος θα πέσει σε επιθετικούς, εξτρέμ και σε στόπερ. Σε ό,τι αφορά τον Αστρίτ Ατζάρεβιτς, μένει ελεύθερος από την Έρεμπρο και φαίνεται να είναι πιο κοντά στην Ένωση. Είναι η περίπτωση που έχει ξεχωρίσει η ΑΕΚ, αναζητώντας έναν ποιοτικό παίκτη που θα πλαισιώσει τους Σιμόες και Γιόχανσον στον άξονα. Ουσιαστικά, αν θελήσει να τον κάνει δικό της θα τον κάνει, αν και έχει γίνει δυναμικό μπάσιμο από ομάδα του Τορόντο.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση