GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοίγει το ειδικό καταπίστευμα για όσους παίρνουν χρήματα από ΕΣΠΑ

Ένας λογαριασμός που θα διευκολύνει όσους παίρνουν χρήματα από ΕΣΠΑ ανοίγει προκειμένου να διευκολύνει τις διαδικασίες για τους επενδυτ...


Ένας λογαριασμός που θα διευκολύνει όσους παίρνουν χρήματα από ΕΣΠΑ ανοίγει προκειμένου να διευκολύνει τις διαδικασίες για τους επενδυτές. Το υπουργείο Οικονομίας, σε συνεργασία με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων προχωρά στη σύσταση του Ανοιχτού Καταπιστευτικού Λογαριασμού (Εscrow Αccount). Η σύσταση του καταπιστεύματος υπογράφεται τη Δευτέρα.
Ο λογαριασμός αυτός είναι ένας μηχανισμός, με τον οποίο οι προκαταβολές θα τεθούν στη διάθεση των επενδυτών χωρίς την προσκόμιση εγγυητικών επιστολών.
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης, παρουσία της ειδικής γραμματέα Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ταμείου Συνοχής Ευγενία Φωτονιάτα, θα υπογράψει τη σχετική συμφωνία με τον πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, Κωνσταντίνο Βαρλαμίτη και τον πρόεδρο του Ενδιάμεσου Φορέα του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα (ΕΦΕΠΑΕ) Θωμά-Φωκίωνα Αλγιανάκογλου, τη σύσταση του Ανοιχτού Καταπιστευτικού Λογαριασμού (Εscrow Αccount), τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 13:00 στο υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση