GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο σφυρί η διαθήκη του Ντίσνεϊ και καρέ από διάσημα κινούμενα σχέδια

Ο Walt Disney, εκτός από πρότυπο επιχειρηματία, υπήρξε και ο άνθρωπος που κληροδότησε στον κόσμο μια ολόκληρη παραμυθένια παρακαταθήκ...


Ο Walt Disney, εκτός από πρότυπο επιχειρηματία, υπήρξε και ο άνθρωπος που κληροδότησε στον κόσμο μια ολόκληρη παραμυθένια παρακαταθήκη με τις ταινίες κινουμένων σχεδίων του.

Και οι λάτρεις (και μη) των ταινιών του μπορούν να αποκτήσουν ένα μέρος αυτής της κληρονομιάς κατά την δημοπράττηση εκατοντάδων αντικειμένων που σχετίζονται με τις ταινίες του αλλά και την ίδια τη διαθήκη του.

Ο οίκος δημοπρασιών Profiles in History στο Λος Άντζελες, βγάζει στο σφυρί τη διαθήκη του Ντίσνεϊ στη "Δημοπρασία Animation και Disneyana".

Εκτός από τη διαθήκη, ο κατάλογος της δημοπρασίας περιλαμβάνει frames κινουμένων σχεδίων όπως η "Σταχτοπούτα" και το κλασικό ''Πώς ο Γκριντς έκλεψε τα Χριστούγεννα''. Ένα πιστόλι από το πρωτότυπο παιχνίδι "Πειρατές της Καραϊβικής" του θεματικού πάρκου στο Walt Disney World στο Ορλάντο της Φλόριντα επίσης θα βγει στο σφυρί.

Η τελευταία διαθήκη του Ντίσνεϊ αναμένεται να πωληθεί μεταξύ 40.000 και 60.000 δολαρίων, δήλωσε ο Μπράιαν Τσέινς, στέλεχος του οίκου δημοπρασιών Profiles in History.

Ο ευρηματικός Γουόλτ Ντίσνεϊ ήταν συνιδρυτής του στούντιο κινουμένων σχεδίων το 1923, το οποίο σταδιακά εξελίχθηκε σε κινηματογραφικό στούντιο παραγωγής ταινιών όπως "Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι", "Μπάμπι το ελαφάκι", "Σταχτοπούτα". Πέθανε το 1966 σε ηλικία 65 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση