GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλουν να παραμείνει ο Δημ. Γιαννακόπουλος στη Σπάρτη

Για αυτόν τον κόσμο… Αξίζει Oι φορείς της Σπάρτης, ο Δήμος, η Περιφέρεια, οι επαγγελματίες, ο εμπορικός κόσμος και οι απλοί πολίτες της...


Για αυτόν τον κόσμο… Αξίζει
Oι φορείς της Σπάρτης, ο Δήμος, η Περιφέρεια, οι επαγγελματίες, ο εμπορικός κόσμος και οι απλοί πολίτες της πόλης πραγματοποιούν ευρεία σύσκεψη για να δηλώσουν την αμέριστη στήριξη στο πρόσωπο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Η απόφαση πάρθηκε μετά την ανακοίνωση παραίτησης και τις δηλώσεις που έκανε σε γνωστό αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό των Αθηνών με την αμετάκλητη απόφασή του.
Σύσσωμη η κοινή γνώμη της πόλης της Σπάρτης αλλά και όλης της Λακωνίας είναι παγωμένη απέναντι στην απόφασή παραίτησης του και αναζητά τους πραγματικούς λόγους που ώθησαν τον ισχυρό άντρα σε αυτή την απόφαση.
Την στιγμή που η ίδια η πόλη όταν χρειάστηκε δήλωσε ισχυρό παρών.
Οι λιγοστοί μεταφερόμενοι καλά μεθοδευμένοι και οργανωμένοι οπαδοί που υποδέχθηκαν την αποστολή του Ολυμπιακού δεν αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση την πλειοψηφία των φιλάθλων της Σπάρτης και όπως φαίνονται στις φωτογραφίες και τα βίντεο δεν προκύπτει ότι αυτή η εικόνα είναι καθρέφτης της πόλης.
Ο κόσμος της Σπάρτης οι φορείς της πόλης και όλοι οι τοπικοί άρχοντες συστρατεύονται μαζικά σαν μια γροθιά για να μπορέσει να κατανοηθεί πως η Σπάρτη θέλει και χρειάζεται τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και όλοι μαζί να ακολουθήσουμε το σχέδιο ανάδειξης μιας ισχυρής Σπάρτης που όλοι οραματιζόμαστε.
Την ερχόμενη εβδομάδα υπάρχει το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί συνάντηση στην Αθήνα.
Report24

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση