GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

TO BINTEO της εκτέλεσης από Ισλαμιστή! Νεκρός ο Ρώσος πρέσβης στην Άγκυρα...

Δολοφονήθηκε ο Ρώσος πρέσβης στην Τουρκία, Αντρέι Καρλόφ. Δέχτηκε επίθεση, ενώ μιλούσε σε έκθεση ζωγραφικής. Νεκρός από πυρά αστυνομικ...


Δολοφονήθηκε ο Ρώσος πρέσβης στην Τουρκία, Αντρέι Καρλόφ. Δέχτηκε επίθεση, ενώ μιλούσε σε έκθεση ζωγραφικής. Νεκρός από πυρά αστυνομικών ο δράστης. Το χτύπημα έγινε μια μέρα πριν τη συνάντηση των ΥΠΕΞ των δύο χωρών για το συριακό.
Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στην Τουρκία, Αντρέι Καρλόφ, τραυματίστηκε θανάσιμα από πυρά αγνώστου στην Άγκυρα, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ο δράστης της επίθεσης φέρεται, σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, να μπήκε στη γκαλερί με αστυνομική ταυτότητα και να φώναξε, πριν ανοίξει πυρ, "εκδίκηση για το Χαλέπι".

Στα αρχικά πλάνα, που έδωσαν στη δημοσιότητα τα τουρκικά μέσα, φαίνεται ακόμη ένας άνδρας, πεσμένος στο έδαφος, ενώ ο δράστης στέκεται δίπλα στον πρέσβη.
Λίγο αργότερα, έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών.
Το NTV μεταδίδει, ότι ένας ακόμη άνδρας τραυματίστηκε από την επίθεση.

Κατά την επίθεση, ο Ρώσος πρέσβης βρισκόταν σε έκθεση ζωγραφικής, με τίτλο "Η Ρωσία μέσα από τα μάτια των Τούρκων", όπου έδινε ομιλία.

Ο Καρλόφ μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
Η επίθεση σημειώνεται μία ημέρα, πριν από την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου στη Μόσχα, για συζητήσεις με τον Ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Λαβρόφ, σχετικά με την κρίση στη Συρία.
Στο σημείο φέρεται κατά δημοσιεύματα που επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik να έφθασε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση