GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυκλοφορούσε με γεμάτο Καλάσνικοφ στο κέντρο της πόλης

Σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της ολλανδικής πόλης του Ρότερνταμ συνελήφθη ένας 30χρονος από την αντιτρομοκρατική της χώρας. Ο 30χρονο...


Σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της ολλανδικής πόλης του Ρότερνταμ συνελήφθη ένας 30χρονος από την αντιτρομοκρατική της χώρας. Ο 30χρονος θεωρείται ότι σχεδίαζε τρομοκρατικό χτύπημα ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και ένα Καλάσνικοφ AK-47 με δύο γεμιστήρες γεμάτους.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν της αστυνομίας, στο διαμέρισμα του 30χρονου βρέθηκαν και τέσσερα κουτιά που περιείχαν «παράνομα πυροτεχνήματα» μεγάλης ισχύος.

Επιπλέον κατασχέθηκαν από τις αρχές ένας πίνακας που απεικόνιζε τη σημαία που χρησιμοποιεί η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, πολλά κινητά τηλέφωνα και 1.600 ευρώ, διευκρίνισε η εισαγγελία.

Η έρευνα «βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη» επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου της εισαγγελίας Βιμ ντε Μπρούιν.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε μονάχα έναν ύποπτο» συμπλήρωσε, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξουν περαιτέρω συλλήψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση