GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστική συνάντηση Καραμανλή με δημάρχους της Θεσσαλονίκης

Με δημάρχους της δυτικής Θεσσαλονίκης συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. Η συνάντηση διοργανώθηκ...


Με δημάρχους της δυτικής Θεσσαλονίκης συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. Η συνάντηση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και δημάρχου Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρου Κυρίζογλου.

Δήμαρχοι και πρώην πρωθυπουργός συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση και για την πολιτική επικαιρότητα, ενώ θυμήθηκαν στιγμές από την πολιτική τους δράση όταν ακόμα ο Κώστας Καραμανλής ήταν βουλευτής στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Παραβρέθηκαν οι δήμαρχοι: Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, Κορδελιού Ευόσμου Πέτρος Σούλας, Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης.

Η συνάντηση έγινε στο μεζεδοπωλείο Ρακί στους Αμπελόκηπους. Το γεύμα περιελάμβανε ποικιλία κρεατικών στη σχάρα, πλήθος ορεκτικών και αρκετή ρακί.

Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο της συνάντησης ήταν η επίσκεψη ενός πλανόδιου πωλητή που πωλούσε κάλτσες. Ο πρώην πρωθυπουργός έβαλε το χέρι στην τσέπη και έδωσε στον πωλητή 50 ευρώ για να τον ενισχύσει οικονομικά ζητώντας του να του δώσει μερικά ζευγάρια μαύρες κάλτσες.

 

2 σχόλια

  1. Θωρακισμένη οικονομία του Καραμανλή και του..Σαμαρά;

    Αυτό με το... "ζήτησα συναίνεση από τον Μάρτιο αλλά δεν την πηρά" του Καραμανλή με εκνευρίζει πάρα πολύ...
    1)Μετά από 5 χρονιά διακυβέρνησης του "καταλληλότερου" και αφού ήδη είχε χαράξει την οικονομική πολιτική του ζητούσε συναίνεση... 5 χρονιά μετά..
    2) Ο Παπανδρέου του είπε πως μαζί με τις ευρωεκλογές να προκηρύξει ταυτόχρονα και βουλευτικές. Δηλαδή τον Ιούνιο του 2009.
    Γιατί δεν το δέχτηκε αυτό ο "καταλληλότερος" αφού δεν μπορούσε να πάρει τα μέτρα όπως λέει? Αντιθέτως, πήγε και έκανε 4 μήνες μετά εκλογές. Δηλαδή διπλά έξοδα, διπλή προεκλογική περίοδος...

    Δηλαδή τι?
    Να έδινε και συγχωροχάρτι από πάνω μετά από τοοοοοσα σκάνδαλα...?
    Εκλογές φίλε μου "κατάλληλε". Γιατί όχι? Αφού δεν μας βγαίνουν τα κουκιά.

    3) Είχε ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ο Παπανδρέου όταν του το ζήτησε? Φυσικά και όχι...
    Διότι πολύ απλά δεν τον συνέφερε να πει την πλήρη αλήθεια...!! Αντιθέτως μας μιλούσε για ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ οικονομία και έβγαζε σποτάκια με τα πράσινα παπαγαλάκια πριν τις ευρωεκλογές...
    Αφού έχεις θωρακισμένη οικονομία ρε "κουρασμένε" τι την θες την συναίνεση? Αφού σχετικά "καλά πάμε" μας λές ..
    4) Αν θυμάμαι καλά, το 2007 προκήρυξε πρόωρες εκλογές γιαυτόν ακριβώς τον λόγο. Για να πάρει μέτρα για την οικονομία. Δεν είναι αντισυνταγματικό να κάνεις ξανά το 2009 πρόωρες εκλογές με την ίδια ακριβώς αιτιολογία..?

    Άρα, συγχωροχάρτι μετά τα τόσα σκάνδαλα και την "Θωρακισμένη οικονομία" ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΕΔΙΝΑ. Διπλές εκλογές θα ζητούσα και εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πει κι ο Καραμανλής για λιποταξία... DNA είναι αυτό !
    ==============================================

    Έχουμε ασκήσει δεκάδες φορές σκληρή κριτική στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ο οποίος από τη μέρα που έχασε τις εκλογές το 2009 επέλεξε να βγάλει τον σκασμο και να μην εξηγήσει ποτέ τίποτα.

    Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων, νομίζω ότι πρέπει να αναθεωρήσουμε τη στάση μας. Ο Καραμανλής δεν χρειάζεται να πει τίποτα παραπάνω.

    Τα λένε όλα γι' αυτόν οι άνθρωποι του, εκείνοι που αυτός επέλεξε για να μας κυβερνήσουν. Από που να ξεκινήσει κανείς; Από το ανέκδοτο «Μιχάλης Λιάπης» που έκλεβε μέχρι και ρεύμα για να γλιτώσει 250 ευρώ τον χρόνο; Από τον Άγγελο Φιλιππίδη που το 2009, τη χρονιά της χρεοκοπίας, δάνειζε αβέρτα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στον Κοντομηνά και τον Λαυρεντιάδη από το ταμείο κρατικής τράπεζας;

    Από τον Γιάννη Τραγάκη που ομολόγησε ότι η Νέα Δημοκρατία ήξερε από το 2005 τα πάντα για το σκάνδαλο Τσοχατζόπουλου και δεν έκανε τίποτα; Από τον Πάνο Καμμένο που από υπουργός Ναυτιλίας του Καραμανλή εξελίχθηκε σε Εθνάρχη των Ψεκασμένων;

    Σε ανθρώπινο επίπεδο πλέον τον καταλαβαίνω. Τι να βγει πει; Κι εγώ στη θέση του μπορεί να ντρεπόμουν και να κρυβόμουν.

    N B

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση