GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ! Τι συνέβη στο Μεσολόγγι με Καραμανλή και «Κάτμαν»...

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε σήμερα στο Μεσολόγγι, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Κώστα Καραμανλή Β´. Η δημοσιογράφος ...

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε σήμερα στο Μεσολόγγι, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Κώστα Καραμανλή Β´. Η δημοσιογράφος Βάσω Βήττα τράβηξε φωτογραφία την στιγμή που ο γνωστός Νίκος Κατέλης (Κατμαν) εδωσε το χέρι στον Κώστα Καραμανλή την ώρα που αυτός έβγαινε από τα νέα γραφεία της ΝΔ.
Το γεγονός κινητοποίησε άμεσα όλο τον «μηχανισμό» Καραμανλή που ζητούσε επίμονα από την δημοσιογράφο να διαγράψει την φωτογραφία από την κάμερα.
Η δημοσιογράφος που βρέθηκε έκπληκτη από τις τρομερές πιέσεις, αναγκάστηκε τελικά να την διαγράψει, κάτι που πλέον έχει μετανιώσει καθώς θεωρεί απαράδεκτο την προσπάθεια αυτή «καθαρισμού» του φέρελπι βουλευτή.
«Τέτοια συμπεριφορά, δεν έχω ξαναδεί στα 17 χρόνια της δημοσιογραφικής μου καριέρας», δήλωσε στο npress.gr η κα Βήττα.

Δείτε τι έγραψε στο Facebook πριν λίγο η δημοσιογράφος:

Σήμερα ήρθε στο Μεσολόγγι ο αξιότιμος κ. Κ. Καραμανλής του Αχιλλέα, βουλευτής Σερρών, για να εγκαινιάσει ένα δωμάτιο που ειναι τα γραφεια της ΝΟΔΕ.Οταν τελείωσε η «φιέστα» ήρθε να τον χαιρετήσει και ο καημένος ο Κατέλης (γνωστός ως Κατμαν απο τις εκπομπές της Ανίτας). Πάνω στη χειραψία εγω έβγαλα μια φωτογραφία. Εκει επεσε ο ουρανός και πλάκωσε την κουστωδία του βουλευτη γιατι φοβήθηκαν οτι θα γινει αντικείμενο εκμετάλευσης σε βάρος του. Με κυνηγούσαν απο κοντά για να τη σβήσω. Εβαλαν λυτούς και δεμένους. για να προστατεύσουν την τιμή και την υποληψη του πολιτικού ανδρός. Με λίγα λόγια εγινε της κακομοίρας. Ο καψερός ο Κάτμαν ήταν προσβολή για τους αξιότιμους κυρίους. Η ψήφος του ομως οχι….

npress.gr
Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2016/12/blog-post_345.html#ixzz4SFQPzNw2

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση