GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ "ΒΗΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ" ! Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ του Αντ. Καρακούση...

Harris Kodopoulos Υστατη προσπάθεια να βγει το ΒΗΜΑ της Κυριακής Στους ώμους του Διευθυντή του ΒΗΜΑτος Αντώνη Καρακούση πέφτει πλέον τ...

Harris Kodopoulos

Υστατη προσπάθεια να βγει το ΒΗΜΑ της Κυριακής
Στους ώμους του Διευθυντή του ΒΗΜΑτος Αντώνη Καρακούση πέφτει πλέον το βάρος για την μάχη που θα ακολουθήσει.
Ο Ψυχάρης βγήκε οριστικά από το κάδρο εγκαταλείποντας 680 οικογένειες στα "ανθρώπινα αισθήματα" (θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει) για τους εργαζόμενους που τρέφουν το Μέγαρο Μαξίμου, η ΑΥΓΗ (των 400 φύλλων) και η Εφημερίδα των Συντακτών (με τη χαμηλή κυκλοφορία).
Ο Καρακούσης λοιπόν κάνει αυτές τις ώρες αγώνα δρόμου ώστε να μπορέσει να καταβληθεί το Δώρο των Χριστουγέννων στους εργαζόμενους και να μπορέσει να βγει στα περίπτερα το ΒΗΜΑ της Κυριακής.
Ακόμη και στους θανατοποινίτες δίνεται το δικαίωμα του τελευταίου δείπνου και της εξομολόγησης.
Ας έχουν την ευκαιρία οι δημοσιογράφοι του ΒΗΜΑτος να πουν την τελευταία λέξη.
Θα πρέπει και οι δανείστριες τράπεζες-που πιέζονται ασφυκτικά από το Μαξίμου να κλείσουν τον ΔΟΛ, την ίδια στιγμή που ΑΥΓΗ, Εφημερίδα των Συντακτών και Καλογρίτσας-Βαξεβάνης χρηματοδοτούνται απλόχερα από το τραπεζικό σύστημα και ειδικότερα από την Συριζοτράπεζα Αττικής- να καταλάβουν ότι εάν πάψουν οριστικά να κυκλοφορούν το ΒΗΜΑ και τα ΝΕΑ στην πραγματικότητα θα μείνουν και οι ίδιες μόνο με τα χρέη.
Κανείς τίτλος εφημερίδας δεν έχει καμμία αξία όταν η εφημερίδα δεν υπάρχει στα περίπτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση