GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μίλησε το "τρίτο πρόσωπο" του διαζυγίου Αθηνάς Ωνάση - Αλβάρο

Η Ισπανίδα αναβάτρια που κατηγορήθηκε ότι ήταν το «τρίτο» πρόσωπο στο γάμο της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, Πιλάρ Γκόρν...


Η Ισπανίδα αναβάτρια που κατηγορήθηκε ότι ήταν το «τρίτο» πρόσωπο στο γάμο της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, Πιλάρ Γκόρντον, έλυσε τη σιωπή της.
«Φίλη μου ήταν και είναι η Αθηνά. Με τον Αλβάρο δεν έχουμε πιει ούτε μια κόκα κόλα», αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο ισπανικό ABC η 43χρονη γυναίκα, συνεχίζοντας: «Όταν έμαθα τα σενάρια που με ήθελαν ως την πέτρα του σκανδάλου και την αιτία του χωρισμού της Αθηνάς και του Αλβάρο, μίλησα με την Αθηνά και της εξήγησα πως όλα αυτά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Η Αθηνά όχι μόνο δέχτηκε όσα της είπα, αλλά εξακολουθεί να με στηρίζει με τη φιλία της, καθώς αντιλήφθηκε πως είχα έρθει σε δύσκολη θέση».
Η ίδια ανέφερε πως η αρνητική δημοσιότητα την οδήγησε ως το χωρισμό με τον σύντροφό της.
«Αναγκάστηκα για μεγάλο χρονικό διάστημα να μην εκτίθεμαι στη δημοσιότητα, γιατί κάθε δική μου παρουσία προκαλούσε», είπε και συμπλήρωσε: «Αναγκάστηκα να ζητήσω από τον σύντροφό μου να χωρίσουμε για κάποιο διάστημα, μέχρι να βρούμε τις ισορροπίες μας. Ήταν μια δύσκολη περίοδος. Μια φιλία, αυτή που είχα με την Αθηνά κινδύνευε να χαλάσει... Αργότερα μου ζήτησε συγγνώμη και ο Αλβάρο και αυτό το γνωρίζει η Αθηνά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση