GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τις εβδομάδες των γιορτών - ΒΙΝΤΕΟ

Από τη Marie-Denise Διαμαντή ΚΡΙΟΣ Γιορτές κοντά σε φιλικά πρόσωπα, με εξωστρέφεια και κοινωνικότητα δείχνουν οι πλανητικές διελεύσεις γι...


Από τη Marie-Denise Διαμαντή

ΚΡΙΟΣ

Γιορτές κοντά σε φιλικά πρόσωπα, με εξωστρέφεια και κοινωνικότητα δείχνουν οι πλανητικές διελεύσεις για το ζώδιό σου! Η σελήνη στον Υδροχόο ανήμερα την Πρωτοχρονιά σου πάει ακόμα περισσότερο! Η τύχη μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες είναι πιο κοντά σου, με συναισθηματικές χαρές ή / και ηθική ικανοποίηση / υλικές απολαβές, αν γεννήθηκες μέσα στον Απρίλιο και έτι περαιτέρω αν έχεις γενέθλια πολύ κοντά στις: 2/4, 7/4, 10/4. Κρατήσου μακριά από απογοητεύσεις, αρνητικούς ανθρώπους, συναισθήματα διάψευσης, ιώσεις, αν γεννήθηκες κοντά στις 14/4.

ΤΑΥΡΟΣ

Γιορτές εν μέσω κοινωνικών, οικογενειακών ή επαγγελματικών υποχρεώσεων δείχνουν οι πλανητικές διελεύσεις για το ζώδιό σου! Η σελήνη στο Σκορπιό σε συνδυασμό με τη θέση του Ηλίου, του Ερμή και του Πλούτωνα ανήμερα τα Χριστούγεννα σου πάει ακόμα περισσότερο! Ένα ταξιδάκι θα ήταν ό,τι πρέπει, εφόσον φυσικά μπορείς να το πραγματοποιήσεις. Διαφορετικά μπορείς κάλλιστα ν’ ασχοληθείς με τα πλάνα για την καινούργια χρονιά και να βρεθείς με ανθρώπους που άμεσα ή έμμεσα μπορούν να δώσουν ώθηση στα όνειρά σου! Ρομαντικές «συμπτώσεις» / συναντήσεις μάλλον κρίνονται αναμενόμενες για εσένα της 29/4… Η τύχη μέσα στις ημέρες των Χριστουγέννων είναι πιο κοντά σου, με συναισθηματικές χαρές ή / και ηθική ικανοποίηση / υλικές απολαβές, αν γεννήθηκες πολύ κοντά στις 17/5.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γιορτές γεμάτες αισιοδοξία, ανοιχτό πνεύμα, θετική διάθεση κι ενθουσιασμό δείχνουν οι πλανητικές διελεύσεις για το ζώδιό σου! Η σελήνη στον Υδροχόο ανήμερα την Πρωτοχρονιά σου πάει ακόμα περισσότερο! Ταξίδια κι επαφή με κόσμο είναι στο πρόγραμμα.  Η τύχη μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες είναι πιο κοντά σου, με συναισθηματικές χαρές ή / και ηθική ικανοποίηση / υλικές απολαβές, αν γεννήθηκες μέσα στον Ιούνιο και έτι περαιτέρω αν έχεις γενέθλια πολύ κοντά στις 10/6, αλλά και κοντά στις 23/5.  Κρατήσου μακριά από απογοητεύσεις, αρνητικούς ανθρώπους, συναισθήματα διάψευσης, ιώσεις, αν γεννήθηκες κοντά στις 30/5.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ          

Γιορτές με πάθος ή εστίαση στις βαθύτερες υλικές / συναισθηματικές επιθυμίες δείχνουν οι πλανητικές διελεύσεις για το ζώδιό σου! Η σελήνη στο Σκορπιό σε συνδυασμό με τη θέση του Ηλίου, του Ερμή και του Πλούτωνα ανήμερα τα Χριστούγεννα σου πάει ακόμα περισσότερο! Άνοιξε ένα -έστω μικρό- παράθυρο στην τύχη, γιατί δεν αποκλείεται να βρεθείς κερδισμένος/ η,  χωρίς να κάνεις το συνηθισμένο κόπο αυτή τη φορά.  Διαφορετικά μπορείς κάλλιστα να αφιερώσεις τις φετινές σου γιορτές στον μεγάλο σου έρωτα.   Ρομαντικές «συμπτώσεις» / συναντήσεις / επαναπροσεγγίσεις μάλλον κρίνονται αναμενόμενες για εσένα της 1/7, ενώ η τύχη (στην αγάπη / στο χρήμα) ενδεχομένως είναι πιο κοντά σου αν έχεις γενέθλια κοντά στις 4/7, 9/7, 12/7. Κρατήσου μακριά από απογοητεύσεις, αρνητικούς ανθρώπους, συναισθήματα διάψευσης, ιώσεις, αν γεννήθηκες κοντά στις 16/7.

ΛΕΩΝ

Γιορτές κοντά σε κοντινούς- οικείους ανθρώπους δείχνουν οι πλανητικές διελεύσεις για το ζώδιο του Λέοντα.  Η σελήνη στον Υδροχόο ανήμερα την Πρωτοχρονιά σου πάει ακόμα περισσότερο, γιατί μάλλον φέρνει περισσότερη κοινωνικότητα σε σύγκριση με τα Χριστούγεννα που πιθανότατα σε βρίσκουν σ’ ένα οικογενειακό τραπέζι (σε κλειστό κύκλο ανθρώπων).  Η τύχη μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες είναι πιο κοντά σου, με συναισθηματικές χαρές ή / και ηθική ικανοποίηση / υλικές απολαβές, αν γεννήθηκες μέσα στον Αύγουστο και έτι περαιτέρω αν έχεις γενέθλια πολύ κοντά στις: 12/8, 19/8!  Πρόσεξε μόνο τα έξοδα και τη νευρικότητα, διότι ο Άρης στους Ιχθύς δεν αστειεύεται! Το χρήμα εξανεμίζεται ως διά μαγείας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γιορτές με άγχος και τρέξιμο δείχνουν οι πλανητικές διελεύσεις για το ζώδιό σου! Μάλλον έχεις πάλι το ρόλο εκείνου που θα περιποιηθεί κόσμο και κοσμάκη; Η σελήνη στο Σκορπιό σε συνδυασμό με τη θέση του Ηλίου, του Ερμή και του Πλούτωνα ανήμερα τα Χριστούγεννα σου πάει ακόμα περισσότερο! Μια μικρή μετακίνηση, μια εκδρομή ή μια επίσκεψη σε κοντινά σου πρόσωπα θα ήταν ό,τι πρέπει, εφόσον φυσικά μπορείς να το πραγματοποιήσεις. Ρομαντικές, αλλά ίσως αβέβαιες- ασταθείς «συμπτώσεις» / συναντήσεις μάλλον κρίνονται αναμενόμενες για εσένα της 1/9. Εν τω μεταξύ για την Παρθένο είναι πιθανό κι ένα… «τοκ τοκ» από το ερωτικό παρελθόν!... Η τύχη στις ημέρες γύρω στην Πρωτοχρονιά είναι πιο κοντά σου, με συναισθηματικές χαρές ή / και ηθική ικανοποίηση / υλικές απολαβές, αν γεννήθηκες πολύ κοντά στις 24/8.

ΖΥΓΟΣ

Γιορτές με χαρά, κοντά στον έρωτά σου ή παρέα με τα παιδιά και κοντά σε ό,τι περισσότερο χαίρεσαι κι αγαπάς δείχνουν οι πλανητικές διελεύσεις για το ζώδιό σου! Η σελήνη στον Υδροχόο ανήμερα την Πρωτοχρονιά σου πάει ακόμα περισσότερο! Η τύχη μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες είναι πιο κοντά σου, με συναισθηματικές χαρές ή / και ηθική ικανοποίηση / υλικές απολαβές, αν γεννήθηκες μετά τις 5/10 και έτι περαιτέρω αν έχεις γενέθλια πολύ κοντά στις: 5/10, 10/10, 13/10. Κρατήσου μακριά από απογοητεύσεις, αρνητικούς ανθρώπους, συναισθήματα διάψευσης, ιώσεις, αν γεννήθηκες κοντά στις 17/10.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γιορτές στο σπίτι σου, με ανθρώπους του οικογενειακού περιβάλλοντος ή με ανθρώπους που αισθάνεσαι σαν την οικογένειά σου δείχνουν οι πλανητικές διελεύσεις για το ζώδιό σου! Η σελήνη στο Σκορπιό σε συνδυασμό με τη θέση του Ηλίου, του Ερμή και του Πλούτωνα ανήμερα τα Χριστούγεννα σου πάει ακόμα περισσότερο! Μια μικρή απόδραση θα ήταν ό,τι πρέπει, εφόσον φυσικά μπορείς να πραγματοποιήσεις κάτι τέτοιο. Διαφορετικά μπορείς κάλλιστα να προβείς σε συναντήσεις- επαφές με κόσμο που επιθυμείς να ξαναδείς/ να μιλήσεις! Ρομαντικές «συμπτώσεις» / συναντήσεις / επαναπροσεγγίσεις μάλλον κρίνονται αναμενόμενες για εσένα της 1/11.  Η τύχη μέσα στις ημέρες των Χριστουγέννων είναι πιο κοντά σου, με συναισθηματικές χαρές ή / και ηθική ικανοποίηση / υλικές απολαβές, αν γεννήθηκες πολύ κοντά στις 19/11.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γιορτές γεμάτες επικοινωνία, δικτύωση, ίσως ενίοτε και νευρικότητα ή κυκλοθυμία  δείχνουν οι πλανητικές διελεύσεις για το ζώδιό σου! Η σελήνη στον Υδροχόο ανήμερα την Πρωτοχρονιά σου πάει ακόμα περισσότερο! Εκδρομές, μικρές μετακινήσεις κι επαφή με αδέλφια, ξαδέλφια, γείτονες και γενικότερα κόσμο και κοσμάκη είναι στο πρόγραμμα.  Η ικανοποίηση είτε οι ευκαιρίες μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες είναι πιο κοντά σου, τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε υλικό επίπεδο, αν γεννήθηκες μέσα στο Δεκέμβριο και έτι περαιτέρω αν έχεις γενέθλια πολύ κοντά στις 12/12, αλλά και στις 24/11.  Κρατήσου μακριά από απογοητεύσεις, αρνητικούς ανθρώπους, συναισθήματα διάψευσης, ιώσεις, αν γεννήθηκες κοντά στην  1/12.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ        

Γιορτές με διάθεση για απολαύσεις (έρωτα, φαγητό, γλυκά κλπ.) δείχνουν οι πλανητικές διελεύσεις για το ζώδιό σου! Η σελήνη στο Σκορπιό σε συνδυασμό με τη θέση του Ηλίου, του Ερμή και του Πλούτωνα ανήμερα τα Χριστούγεννα σου πάει ακόμα περισσότερο! Άνοιξε ένα -έστω μικρό- παράθυρο στην τύχη, γιατί δεν αποκλείεται να βρεθείς κερδισμένος/ η,  χωρίς να κάνεις το συνηθισμένο κόπο αυτή τη φορά.  Φυσικά πρόσεξε και τα έξοδα, διότι το χρήμα μπορεί να φύγει από τα χέρια ακόμη ευκολότερα!   Ρομαντικές «συμπτώσεις» / συναντήσεις μάλλον κρίνονται αναμενόμενες για εσένα της 30-31/12, ενώ η τύχη (στην αγάπη / στο χρήμα) ενδεχομένως είναι πιο κοντά σου αν έχεις γενέθλια κοντά στις 2/1, 7/1, 10/1. Κρατήσου μακριά από απογοητεύσεις, αρνητικούς ανθρώπους, συναισθήματα διάψευσης, ιώσεις, αν γεννήθηκες κοντά στις 14/1.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γιορτές όπως εσύ τις επιλέξεις και τις θες δείχνουν οι πλανητικές διελεύσεις για το ζώδιό σου!  Η σελήνη στον Υδροχόο ανήμερα την Πρωτοχρονιά σου πάει ακόμα περισσότερο, γιατί μάλλον φέρνει περισσότερη άνεση - αμεσότητα - κοινωνικότητα σε σύγκριση με τα Χριστούγεννα.  Η τύχη μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες είναι πιο κοντά σου, με ομορφιά,  συναισθηματικές χαρές ή / και ηθική ικανοποίηση / υλικές απολαβές, αν γεννήθηκες μέσα στο Φεβρουάριο και έτι περαιτέρω αν έχεις γενέθλια πολύ κοντά στις: 9/2, 16/2!  Πρόσεξε μόνο τα έξοδα και τη νευρικότητα, διότι ο Άρης στους Ιχθύς δεν αστειεύεται! Το χρήμα εξανεμίζεται ως διά μαγείας και οι εντάσεις για λόγους ευθιξίας ή διαφοράς αρχών  δίνουν και παίρνουν!

ΙΧΘΥΕΣ

Γιορτές με κυκλοθυμία και δυνατότητες επιλογών δείχνουν οι πλανητικές διελεύσεις για το ζώδιό σου! Μπορείς να μείνεις σ΄ένα στυλ μοναχικό- ήρεμο, ή και να ταξιδέψεις.  Η σελήνη στο Σκορπιό σε συνδυασμό με τη θέση του Ηλίου, του Ερμή και του Πλούτωνα ανήμερα τα Χριστούγεννα σου πάει ακόμα περισσότερο! Ένα ταξίδι - μια απόδραση θα ήταν ό,τι πρέπει, εφόσον φυσικά μπορείς να πραγματοποιήσεις κάτι παρεμφερές. Φυσικά έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ταξίδια του νου και να οραματιστείς τα σχέδια του 2017 μακριά από τη βαβούρα που ενίοτε αντιπαθείς.  Ρομαντικές, αλλά πιθανώς αβέβαιες- ασταθείς «συμπτώσεις» / συναντήσεις / επαναπροσεγγίσεις μάλλον κρίνονται αναμενόμενες για εσένα της 28/2.  Η τύχη στις ημέρες γύρω στην Πρωτοχρονιά είναι πιο κοντά σου, με συναισθηματικές χαρές ή / και ηθική ικανοποίηση / υλικές απολαβές, αν γεννήθηκες πολύ κοντά στις 20/2.

Αστρολογικές Προβλέψεις 2017 για όλα τα ζώδια:

 

Από τη Marie-DeniseΔιαμαντή

BSc (Hons) in Psychology

BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior

Certificate in Astrology (Distinction)

www.denisediamanti.com

Για προσωπική συνεδρία καλείτε στη Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165 (συνεδρία κατόπιν ρύθμισης ραντεβού)

  

Κάνε LIKE στο FaceBook: 

https://www.facebook.com/denisediamanticom-945158518869125/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση