GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπορεί παρά τις απουσίες ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 21:00 τη Φενερμπαχτσέ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τη 15η αγωνιστική ημέρα της Euroleague. Για τους «ερυθρό...


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 21:00 τη Φενερμπαχτσέ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τη 15η αγωνιστική ημέρα της Euroleague. Για τους «ερυθρόλευκους» δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο απώλειας καθώς κάτι τέτοιο θα επιτρέψει στον αποψινό αντίπαλό τους να αποκτήσει πλεονέκτημα έναντί τους.
Το δυστύχημα για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιάννη Σφαιρόπουλο είναι ότι και πάλι θα απουσιάσει ο Γιώργος Πρίντεζης όπως και ο Αγραβάνης. Τραυματίες και οι δύο, όμως ο Ολυμπιακός στην καλή μέρα του μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς αυτούς.
Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μπορεί να ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της Φενέρ, αλλά δεν πρόκειται να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό προκειμένου να είναι 100% έτοιμος με το νέο έτος.
Ο Σέρβος γκαρντ είχε τραυματιστεί στο ματς με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στα τέλη του Οκτώβρη και έκτοτε παραμένει εκτός παρκέ. Βέβαια πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της τουρκικής ομάδας, αλλά θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της Φενέρ με το νέο έτος και δη στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση