GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παίζεται η πρωτιά στο Μπερναμπέου

Η Ρεάλ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου είναι πάντα το φαβορί όποιος και αν είναι ο αντίπαλός της. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση υπάρχει και το κί...


Η Ρεάλ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου είναι πάντα το φαβορί όποιος και αν είναι ο αντίπαλός της. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση υπάρχει και το κίνητρο της πρωτιάς, την οποία δίνει η νίκη των Μαδριλένων. Ανάλογο κίνητρο φυσικά έχει και Ντόρτμουντ στο αποψινό ματς (21:45) και θα πάει στην Ισπανία για το αποτέλεσμα.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για την «βασίλισσα» καθώς σε ένα ακόμα ματς δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Κρόος, Μοράτα και Μπέιλ. Ευτυχώς για τον Ζινεντίν Ζιντάν έχει επιστρέψει πλέον ο Καζεµίρο και θα παίξει κανονικά σήμερα.

Όσον αφορά τη Ντόρτμουντ, δεδομένη και πάλι η απουσία του βασικού τερματοφύλακα της ομάδας, Μπούρκι αλλά και του Σαχίν. Όμως το μεγάλο πρόβλημα είναι ο Γκέτσε. Ο 24χρονος άσος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο και έτσι δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή για την Μαδρίτη.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης - Ντόρτμουντ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση