GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες τρένου στη Θεσσαλονίκη

Ψευδή πληροφορία για την ύπαρξη ύποπτου αντικειμένου μέσα σε αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Αθήνα, έδωσε στον ...


Ψευδή πληροφορία για την ύπαρξη ύποπτου αντικειμένου μέσα σε αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Αθήνα, έδωσε στον μηχανοδηγό νεαρός Αλγερινός, με αποτέλεσμα ο συρμός να παραμείνει ακινητοποιημένος στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης επί δύο ώρες, μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι αναγκαίοι έλεγχοι της αστυνομίας.
Το συμβάν έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο 24χρονος -για τον οποίο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό αν ήταν κι ο ίδιος επιβάτης στο τρένο- προσέγγισε τον οδηγό της αμαξοστοιχίας, που έκανε στάση στη Θεσσαλονίκη, και τον ενημέρωσε ότι εντόπισε ύποπτο αντικείμενο.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Αστυνομία και μετά από έλεγχο δύο ωρών στα βαγόνια και τις αποσκευές, με τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων, διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε κάτι επικίνδυνο ή ύποπτο, οπότε η αμαξοστοιχία συνέχισε με καθυστέρηση την πορεία της προς τον τελικό προορισμό της.
Ο νεαρός συνελήφθη για διασπορά ψευδών ειδήσεων και παρακώληση συγκοινωνιών, ενώ άγνωστα παραμένουν προς το παρόν τα αίτια της πράξης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση