GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποκρισία ευρωπαίων πολιτικών & δημοσιογραφική αλητεία...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας http://nikosklitsikas.gr/ Τον Ιούνη του 2012, δυνάμεις του επονομαζόμενου "ελεύθερου συριακού στρατ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Τον Ιούνη του 2012, δυνάμεις του επονομαζόμενου "ελεύθερου συριακού στρατού" και των...
διάφορων ομάδων της Αλ Κάιντα, εκπαιδευμένοι στην Τουρκία και το Κόσοβο κι εξοπλισμένοι από υπερσύγχρονα όπλα του γαλλικού στρατού, των ΗΠΑ, του Βελγίου, της Μεγάλης Βρετανίας και άλλων... μπαίνει στο Χαλέπι.
Όλοι κραυγάζουν υπέρ της "αραβικής άνοιξης"... Πολιτικοί και δημοσιογράφοι δίνουν προθεσμίες ημερών, άντε βδομάδων, για να εγκαταλείψει ο εκλεγμένος από το λαό πρόεδρος Άσαντ την πατρίδα του κι επιτέλους να "εκδημοκρατιστεί" η Συρία.
Πρώτος ο Αβραμόπουλος, που προχώρησε και σε απέλαση της πρέσβειρας της Συρίας από την Ελλάδα, ως ανεπιθύμητο πρόσωπο.
Κανένας πολιτικός και κανένας δημοσιογράφος στην "πολιτισμένη" δύση, δεν εξέφρασε μια άποψη για το έγκλημα.
Ποτέ δεν έγιναν πρωτοσέλιδα οι δημόσιες εκτελέσεις αμάχων και αμούστακων παλικαριών που υπηρετούσαν τη θητεία τους στον Αραβικό στρατό της Συρίας.
Τότε ο Ολάντ δεν έσβησε τα φώτα στον πύργο του Άιφελ, αλλά δημόσια καλούσε για την ανατροπή του εκλεγμένου προέδρου Άσαντ.
Στην εξαετή ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας κανένας δημοσιογράφος δεν έγραψε ποτέ την αλήθεια.
Οι "αντάρτες" εκτελούσαν στις πλατείες (φωτογραφία ανάρτησης από τις πρώτες εκτελέσεις) κι οι Ευρωπαίοι πανηγύριζαν την "αραβική άνοιξη made in usa".
Η "πολιτισμένη" δύση σε μια κερδοφορία από πωλήσεις όπλων σε Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Ισραήλ, τους κύριους υποστηρικτές των "μετριοπαθών" εξεγερμένων.
Σήμερα όλοι αυτοί θρηνούν την ήττα τους στη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου και με τη συνδρομή της δημοσιογραφικής πορνείας έχουν το θράσος να μιλούν για "ανθρωπισμό".
Υπάρχουν κι αυτοί που δεν σβήνουν φώτα... Στις καρδιές των Ελεύθερων του κόσμου είναι πάντα αναμμένα τα φώτα για αυτούς τους μάρτυρες που έπεσαν για την πατρίδα τους και την Εθνική τους Ανεξαρτησία, για τους νεκρούς στο Χαλέπι!
Σήμερα, με τη νικηφόρα πορεία του Συριακού λαού, ζούμε τη μεγαλύτερη ήττα των ιμπεριαλιστών από την εποχή του Βιετνάμ.
Το 4ο Ράιχ ηττήθηκε στη Συρία!
Η δημοσιογραφία πήρε την πρώτη θέση στους λακέδες των ιμπεριαλιστών.
Ηττήθηκε κι επιχείρηση προπαγάνδας για βιαιότητες από τους απελευθερωτές του Χαλεπιού... Μια συντριπτική ήττα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αποκαλύπτουν καθημερινά τις σκηνοθετημένες βιαιότητες...

 Αυτή είναι η πηγή των ειδήσεων για τους έλληνες και δυτικούς "δημοσιογράφους" και ΜΜΕ...

Σήμερα ο εφιάλτης τελείωσε.
Ο λαός γιορτάζει στους δρόμους και τις πλατείες την απελευθέρωση κι ανεμίζει η τιμημένη σημαία της Συρίας, με τον χιλιετή πολιτισμό, της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση