GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κομισιόν: Υπό εξέταση οι εξαγγελίες Τσίπρα

Στην Αθήνα επιστρέφουν οι επικεφαλής των εκπροσώπων των δανειστών, προκειμένου να ξεκινήσουν από αύριο οι συνομιλίες για την ολοκλήρωση...


Στην Αθήνα επιστρέφουν οι επικεφαλής των εκπροσώπων των δανειστών, προκειμένου να ξεκινήσουν από αύριο οι συνομιλίες για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες η Ανίκα Μπράιτχαρτ, εκπρόσωπος του επιτρόπου Οικονομίας, Πιερ Μοσκοβισί.
«Αύριο θα ξεκινήσει η δουλειά προς την ολοκλήρωση μιας συμφωνίας σε τεχνικό επίπεδο ( staff level agreement), ως μέρος της δεύτερης αξιολόγησης του προγράμματος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ανίκα Μπράιτχαρτ.
Όσον αφορά στα χρονοδιαγράμματα, η εκπρόσωπος του Πιερ Μοσκοβισί ανέφερε, ότι ανάλογα με την πρόοδο που θα σημειωθεί και συγκεκριμένα όσον αφορά στη συμφωνία για τον προϋπολογισμό του 2017, η Επιτροπή είναι βέβαιη ότι όλοι οι εταίροι θα δεσμευθούν εποικοδομητικά προκειμένου να ολοκληρωθεί η δουλειά το συντομότερο δυνατό.
Ερωτηθείσα, τέλος, αν δυσκολεύει τις διαπραγματεύσεις η ανακοίνωση του Έλληνα Πρωθυπουργού για τη 13η σύνταξη στους χαμηλοσυνταξιούχους, η Ανίκα Μπράιτχαρτ επανέλαβε ότι η Κομισιόν θα εξετάσει διεξοδικά τις λεπτομέρειες των ανακοινώσεων και θα συζητήσει με τους υπόλοιπους θεσμούς πώς θα προχωρήσουν από δω και πέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση